Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Yashica Mat124, Canon 100d
emigrant napisał/a:anduril napisał/a:b. tanie lokalne wina ... zawsze ze dwie butelki przywożęWiesz co to jest nic?anduril napisał/a:nic tylko zostać alkoholikiem
-To są dla potencjalnego alkoholika dwie butelki wina przywiezione z Francji.![]()
emigrant napisał/a:P.S. a myślałem, że się umówiny na jakieś wino, krajanie![]()
water-drinker napisał/a:Zielony Skoczek, wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ;)
K100D + krótki kit + APO 70-300 + Metz 48
Contax 139Q + parę MLek
anduril napisał/a:Chyba muszę dopowiedzieć - dwie butelki upchane do bagażu lotniczego, obok Glenfiddicha 0,7... a raz się nawet zdarzyło, że obok była jeszcze litrowa butelka Cachaçy - musiałem część ciuchów zostawić... i tak dziwię się, że się nic nie potłukło :)
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
Cytatalkos, A te pozostałe ok. 20 kg, to co? Zagrycha?
CytatPrzepitka do tych jaszczurek.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
To teraz już wiem skąd ten czerwony nos, nie od Leiki hehkarmazyniello napisał/a:każdy który mi posmakował z czasem mi się znudził z nadużywania.
Yashica Mat124, Canon 100d
alkos napisał/a:wczoraj: 30 kilo limit bagazu, a w tym - 7 litrow wina, 2 litry brandy, litr likieru i 0,7l wodki z jaszczurek![]()
Cytatciuchy i rzeczy na dwa tygodnie zycia poza domem dla 2 osob![]()
K100D + krótki kit + APO 70-300 + Metz 48
Contax 139Q + parę MLek
dzerry napisał/a:Pilem tego lata. Pod katedra. Najlepszy stosunek jakosci do ceny jaki w zyciu doswiadczylem. Spokojnei mogloby kosztowac 3 razy tyle. Polecam!
Pozdrawiam
Ludzie pracują dzisiaj więcej niż muszą
aby zarobić więcej niż potrzebują
żeby kupić to co nie jest im potrzebne
po to aby zaimponować ludziom których nie lubią
ooo to to! Właśnie nabyłem pakę w makrovoorjaarman napisał/a:Miód Pitny Dwójniak
- noooo!sebostek napisał/a:z odpowiednim towarzystwem
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox