Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Motory,aparaty,lornetki,latarki,
diplodok napisał/a:TLu, moglbym sobie wpisac w CV " kurs mobbingu"![]()
Flexaret VI
kurcze ja nie chce sie zwalniac ale to co piszesz optymistyczne nie jestgajos007 napisał/a:z pracy się w końcu zwolniłem i nie żałuję bo znalazłem 100*lepszą
a zglaszasz sie na ochotnika?TLu napisał/a:Szukasz osób do mobbowania dla nabrania praktyki?
diplodok napisał/a:a zglaszasz sie na ochotnika?TLu napisał/a:Szukasz osób do mobbowania dla nabrania praktyki?
Flexaret VI
diplodok napisał/a:kurcze ja nie chce sie zwalniac ale to co piszesz optymistyczne nie jest![]()
mam po prostu problem z osoba ktora swiezo awansowala i teraz wykorzystuje stanowisko do osobistych rozgrywekTLu napisał/a:Nie, dopytuję się tylko o co Ci chodzi.
gajos007 napisał/a:więc jeżeli nie ty tą sytuację stworzyłeś to zrób tak żeby osoba która ją stworzyła pożegnała się ze swoim stanowiskiem
modern art = i could do that + yes, but you didn't
diplodok napisał/a:mam po prostu problem z osoba ktora swierzo awansowala i teraz wykorzystuje stanowisko do osobistych rozgrywek
gajos007 napisał/a:więc jeżeli nie ty tą sytuację stworzyłeś to zrób tak żeby osoba która ją stworzyła pożegnała się ze swoim stanowiskiem
chyba bede musial tak zrobic ale wlasnie dlatego pytam sie czy ktos ma jakies doswiadczenie w tej sprawie
Flexaret VI
TLu napisał/a:swierzo awansowala e
modern art = i could do that + yes, but you didn't
guerilla napisał/a:diplodok napisał/a:TLu napisał/a:swierzo awansowala e
przez samo Ż się pisze![]()
Flexaret VI
TLu napisał/a:Często wystarczy, co wcale nie musi być łatwe, zidentyfikować problem mobbingującej osoby i rozwiązać/wyjaśnić go.
W mojej na przyklad nie ma takiej osoby.TLu napisał/a:W praktycznie każdej firmie znajdzie się osoba, która leczy swoje kompleksy lub próbuje coś ugrać kosztem innych.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Dluga jeszcze droga przed nami.
diplodok napisał/a:w sumie wniosek z tej duskusji taki ze trzeba sie okazac takim samym sk* jak osoba ktora cie mobbinguje bo na prawo to nie ma co liczyc...
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
dokładnie o tym zapomniałem..godzina kilka minut przed siódmą a jak już docierałem do miejsca pracy to na wymioty mnie zbierało....Enzo napisał/a:i że chodzenie do pracy ze ściśniętym żołądkiem nie jest rzeczą normalną.
tu też się zgadzam....ja mam wyższe przełożony nie ale to i tak nic nie znaczy...udowodni ciEnzo napisał/a:mój "problem" wynikał z tego że ja mam wyższe wykształcenie a mój były przełożony nie.
Enzo napisał/a:swój dyplom sobie wsadzić i żeby mi czasem myśl o awansie przez głowę nie przemknęła.