Yashica Mat124, Canon 100d
No generalnie o to mi chodziło.. No i teraz mam dodatkowe pytanie: przy jakich zastosowaniach szum z ISO100 z K10D jest nie do przyjęcia/widoczny/przeszkadza?Kosior napisał/a:Wymusza silniejsze naświetlenie niż te, które byłoby potrzebne bez niego. Można dzięki niemu uzyskać dłuższy czas naświetlania czy mniejszą głębię ostrości, ale na pewno nie uzyskasz mniejszych szumów, jak przy niższym iso.
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
Eldred napisał/a:Emo się tylko ubierają jakby grali/słuchali ciężkiej muzyki.
Eldred napisał/a:Emo się tylko ubierają jakby grali/słuchali ciężkiej muzyki.
Trochę szkiel i żelastwa
Diamond32 napisał/a:Kurde coś w tych polarkach jest..Sam się w nich lubuję no i kierunek studiów się zgadza
Hmm..
Am I Nikon?
Fortunatelly, I Am Pentaxian...
no to statystycznie rzecz biorąc było ok ?Chmarski napisał/a:Z tyłu szafy wali tropikiem z klimatyzatora arktyką. Ostatnio z ciekawości sprawdzałem - z szafy waliło 45 stopni, z klimatyzatora w krzyż szły 2 stopnie.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Am I Nikon?
Fortunatelly, I Am Pentaxian...
CytatPrzygotowanie zawodowe.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
O zgrozo...
Trochę szkiel i żelastwa
pawelek-79 napisał/a:Czemu Lema nikt tak nie sfilmował ???
Szyms napisał/a:Tak apropo informatyków User Friendly :D
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
To kto mnie przytuliThrowend napisał/a:Tak a propos, LINK (dla angielskojezycznych)
O zgrozo...