Ż jest P... p.
Ż jest P... p.
SpinDoc napisał/a:przynajmniej na razie, ale każdą sugestię chętnie przyjmę
zorzyk napisał/a:Zdjęcie z gatunku - nawetfajnekolorki
Waidodayo!
hungry.ant
Rozwiń swoją... ekhm... "myśl".Mertz napisał/a:nic się w niej jakoś nie układa.
SpinDoc napisał/a:Rozwiń swoją... ekhm... "myśl".
zorzyk napisał/a:
Zdjęcie z gatunku - nawetfajnekolorki sam mam takich parę
Waidodayo!
hungry.ant
A muszę coś przekazywać przez każde moje zdjęcie? Nie muszę? Ależ dziękuję serdecznie. Trochę inaczej podchodzimy do fotografii, pokazałem zdjęcie które mi się podoba i którę lubię. Nie ma tu żadnej sztucznej myśli przewodniej i nie będę tutaj wypisywał farmazonów o interakcji człowieka z drzewem Jak dla mnie jest fajne kolorystycznie, ma w sobie jakąś dynamikę i jest to dosyć fajna forma. Ale generalnie jest to dosyć mało ważne... Mi się podoba, tobie nie, tyle na ten temat. Jeśli znasz jakieś ogólnie przyjęte obiektywne zasady na podstawie których można zdjęcie sklasyfikować jako dobre, bądź kiepskie podziel się nimi... Albo lepiej, pokaż mi zdjęcie o którym każdy z tu obecnych powie, że jest świetne. Najlepiej swojego autorstwa.Mertz napisał/a:Co chcialeś pokazać/przekazać wybierając to zdjęcie?
A tutaj formułuje pan dosyć daleko idący wniosek, przedstawiając mi punkt widzenia użytkowników tego forum i tłumacząc mi dlaczego znudzeni, nie chcą komentować mojego zdjęcia. Niezwykła lotność umysłu i przenikliwość. Taka kuchenna psychologia, w dodatku psychologia grup społecznych. I'm lovin it. Nie twierdze, że nie ma w tym racji. Bawi mnie po prostu retoryka rodem z forów onetu.Mertz napisał/a:Takich fotek przewala się przez fora i galerie (również i nasze) setki, więc nie dziw się, że praktycznie nikt nie był zainteresowany komentowaniem jeszcze jednej, podobnej do innych.
Przepraszam bardzo bo coś mi umknęło, w którym moim sformułowaniu widać coś, co świadczy o tak ostrej selekcji?Mertz napisał/a:Bo już w drugim zdaniu wykazałeś, że selekcja była wyjątkowo ostra ;]
SpinDoc napisał/a:Wybrałem złe zdjęcie, do umieszczenia w tym dziale, bo mam bardzo ugruntowany pozytywny stosunek do tego zdjęcia i czyjś ocena nie wywoła we mnie chęci poprawienia go czy zrobienia następnym razem inaczej.
Waidodayo!
hungry.ant
My reach is global, my tower secure,
My cause is noble, my power is pure