Zapraszam na moją stronę - gAlErIa czArNeGo
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
dan napisał/a:Halasuje. A G2 ma nie jeden, a z 7-miu kolegow
dagio napisał/a:Rafał Czarny, ja juz Ricoha nie mam.. Ciebie tez cos wzielo?? hehe
dagio napisał/a:Rafał Czarny, dlatego ja czekam na odpowiedni moment, zeby nabyc Besse R3A + Noktona 40/1.4 ...taki eksperyment mnie kusi, mam nadzieje ze pacjent (ja) to przezyje.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Tak strasznie nie halasuje.
Rafał Czarny napisał/a:Dagio, czemu pozbyłeś się Rikoha?
Zielono mi.
Maciej napisał/a:Na ulicy go tak nie słychać. Ale w pomieszczeniach (autobus, sklep) już dość mocno go słychać.
Ja żałuję, że ma on automatyczny przesuw filmu. Wolałbym ręczy i wtedy byłaby gitara...
Rafał Czarny napisał/a:Chyba wbiję haka w jakąś Bessę.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:Rafał Czarny napisał/a:Chyba wbiję haka w jakąś Bessę.
Bessa mniej wiecej tak samo glosna (oprocz AF i przesuwu filmu ofkors), ino mniej "robotyczna"...
Rafał Czarny napisał/a:Alkos, migawka wg. Ciebie głośno pracuje w Bessach?
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Rafał Czarny napisał/a:Mam 8 kg. olympusowskiego szpeja OM
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
I maksymalny czas 1/250, co powoduje, ze czesto trudno sie nacieszyc jakoscia tego obiektywu na pelnej dziurrze. Chociaz jesienno/zimowy aparat moze byc z niego dobry Kurde, dlaczego kazdy dalamierz musi miec cos nie tak. Ale tak po calosci.Żaba napisał/a:jest super cicha no i ma świetny obiektyw.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:maksymalny czas 1/500, co powoduje, ze czesto trudno sie nacieszyc jakoscia tego obiektywu na pelnej dziurrze.
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Dzerry taki duży a takie naiwne pytania zadaje?dzerry napisał/a:Kurde, dlaczego kazdy dalamierz musi miec cos nie tak. Ale tak po calosci.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt