"Living is easy with eyes closed"
| Pentax programA | Smena 8M | Pudełko po ciastkach | Zeiss Tessar 2.8 |
Thadeus napisał/a:jej własna automatyka także powinna działać o ile ją ma.
| Pentax programA | Smena 8M | Pudełko po ciastkach | Zeiss Tessar 2.8 |
K5II + kit DA 18-55II, Helios 44-2, Jupiter 135/3.5, F 70-210/4-5.6
Thadeus napisał/a:A propo Mikołaja to ja czekam na Swieta :)
krótkowzroczność + astygmatyzm :]
Pozdro Marcin
K100D+dualKit+M50/1,4+Metz48-AF-1P
popo76 napisał/a:Podpinałem taką lampę do KaDyszki i działa bez problemu. Przynajmniej nic się nie stało
Tryb M na lampie i można pstrykać
Pozdrawiam
Arti
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam
Arti
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Pozdro Marcin
K100D+dualKit+M50/1,4+Metz48-AF-1P
Arti napisał/a:Pozostaje jeszcze w tym momencie kwestia definicji słowa "działa". Czy oczekujesz, że działa to znaczy, że wyzwala, czy jeszcze dobiera naświetlanie.
K5II + kit DA 18-55II, Helios 44-2, Jupiter 135/3.5, F 70-210/4-5.6
Jasne: ładuj....ognia!!opiszon napisał/a:jak podłączymy do jego d200 mojego 540 to automatyką lampy będziemy mogli strzelać
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox
Kiwak napisał/a:Tylko jak będziecie jechali na tym picie, to żebyście nie spadli przypadkiem, bo będziecie oba bezlampowe
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Ja?? W życiu!opiszon napisał/a:tak mi źle życzysz ?
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox