6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
O zgrozo...
--- Viva la Catalunya, Viva la Barca ---
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
moja strona: www.monikabranna.info
Pentax, zasadniczo.
Co by tu se wpisać mądrego...
Trochę zdjęć:
http://picasaweb.google.pl/ttr0909
"Gdy zmęczyłem się szukaniem, nauczyłem się znajdować." (Nietzsche)
pierwsze lusto pentaxa k100d->k10d, teraz d700
,
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super
Gringo napisał/a:Tak sobie myślę, że po przeszukaniu forum nie znalazłem tematu, gdzie każdy mógłby się spojawić ze swoim ulubionym zdjęciem.
Myślę, że formuła może obejmować dwie kategorie. Jedna z nich to ulubione zdjęcia własnego autorstwa. I polegałoby to na tym, że ktoś mógłby zapodać swoje obecne, bądź przeszłe ulubione zdjęcia. Jeżeli ktoś stwierdziłby, że ma swoje nowe ulubione zdjęcie, wrzuca je i motywuje.
Tak samo mogłoby być z czyimiś pracami. Podpisujemy ładnie autora, może fajnie byłoby podać skąd zaczerpnięto zdjęcie (źródło) oraz jak we własnych pracach- subiektywna opinia uzasadniająca![]()
DrEwNiAK napisał/a:Nie widzę odpowiedniego tematu, takiego w którym można ukazać zdjęcie nie pasujące do żadnej z kategorii.
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
--- Viva la Catalunya, Viva la Barca ---