ente  Dołączył: 22 Lip 2008

od wczoraj to :mrgreen:

Stachu  Dołączył: 27 Kwi 2007
ente, super jest! :-)

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
ente, nic nie widać :-P

Throwend  Dołączył: 26 Kwi 2007
ja widze :P

lukas  Dołączył: 01 Lis 2007
tez nie widze

Raven  Dołączył: 03 Gru 2007
Że ciemne? Jasno nie było. Że pod światło? Po tej stronie drogi czułem się bezpieczniej.
Naprawdę podoba mi się ta miękkość linii i plastyka tego zdjęcia. Właśnie taką ostrość chciałbym mieć zawsze... no i tak ładnie zbokehowane tło.

Większa wersja w po kliknięciu w linka "www" w stopce.

ente  Dołączył: 22 Lip 2008
powinno działać, imageshack padł na moment.
Stachu :-B

NSzym  Dołączył: 03 Cze 2008
Charli - mała korekta, nie wiem jakie jest drugie zdjęcie, ale to pierwsze jest autorstwa mojego brata - Sylwestra szymańskiego

xolox  Dołączył: 11 Paź 2008
Moje ulubione zdjęcie mojego autorstwa :) :
Warszawa: "Krakowskie przedmieście"

W zamyśle miało mieć stary styl jednak obie wersje są fajne ;)

może by się większy kontrast w sepii przydał ?!

Ktoś pewnie powie że nic specjalnego i pewnie ma rację, jednak stojąc w tym miejscu miałem aparat w torbie i byłem pewien że muszę to zdjęcie zrobić. Po prostu chciałem ! Może czasem też tak macie że widzicie jakiś kadr i czujecie że musicie. Wydrukowałem sobie tą fotkę na A4 i powiem że na papierze podoba mi się jeszcze bardziej, no dobra już nie zanudzam.

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
A te barierki przywiezione ze stadionu Legii w sepii szczególnie trzymają klimat Krakowskiego :-P

xolox  Dołączył: 11 Paź 2008
Jakby nie one to nie było by to samo :) A ja byłem tam tylko jeden dzień i zanim bym barierki poprzestawiał to mogło by się światło zmienić ;)

moonisia  Dołączyła: 29 Sie 2008
Bańki mydlane są super! Wszyscy lubią bańki, tak samo jak wszyscy lubią kremówki ;-)

quasi  Dołączył: 08 Kwi 2008
Ja mam same i swoje ulubione :-P
Mam nadzieję, że na żartach się znacie ;-)

Tomaszttr  Dołączył: 23 Lut 2007
A to moje ostatnio ulubione.

I jeszcze to.

qameleo  Dołączył: 04 Wrz 2007
no to moje

bart.

DrEwNiAK  Dołączył: 29 Sty 2008
Zdjęcie warte pokazania
Nie widzę odpowiedniego tematu, takiego w którym można ukazać zdjęcie nie pasujące do żadnej z kategorii.

Kolega wysłał mi to zdjęcie, pewnie niektórzy widzieli, a nawet pewnie było kilka razy, ale nie widziałem:

Jak ktoś będzie miał jakieś świetne zdjęcie, które uważa wartym pokazania niech się podłączy.

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
Bardzo lubie to zdjecie.

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Re: Zdjęcie warte pokazania
Gringo napisał/a:
Tak sobie myślę, że po przeszukaniu forum nie znalazłem tematu, gdzie każdy mógłby się spojawić ze swoim ulubionym zdjęciem.

Myślę, że formuła może obejmować dwie kategorie. Jedna z nich to ulubione zdjęcia własnego autorstwa. I polegałoby to na tym, że ktoś mógłby zapodać swoje obecne, bądź przeszłe ulubione zdjęcia. Jeżeli ktoś stwierdziłby, że ma swoje nowe ulubione zdjęcie, wrzuca je i motywuje.

Tak samo mogłoby być z czyimiś pracami. Podpisujemy ładnie autora, może fajnie byłoby podać skąd zaczerpnięto zdjęcie (źródło) oraz jak we własnych pracach- subiektywna opinia uzasadniająca :-D

&

DrEwNiAK napisał/a:
Nie widzę odpowiedniego tematu, takiego w którym można ukazać zdjęcie nie pasujące do żadnej z kategorii.

Zatem scalam tematy.

technik219  Dołączył: 25 Sty 2009

Obrazek z Drohobycza. Takie skojarzenie z fragmentem prozy B. Schulza:
"Przed kawiarnią ustawiono już stoliki na bruku. Panie siedziały przy nich w jasnych kolorowych sukienkach i połykały wiatr małymi łykami jak lody."

[ Dodano: 2009-03-14, 18:23 ]
No i może jeszcze to:

lukas  Dołączył: 01 Lis 2007
DrEwNiAK nieziemska fota wprost. MOC!!!

Skocz do: