Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
CytatWM muszę restartować właściwie codziennie symbian prawie nigdy.
regis napisał/a:WM co bym nie chciał ustawić to robi się to na pewno inaczej niż wydawało by się ze tak będzie logicznie.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
lipalipski napisał/a:Na przykład?
regis napisał/a:Na pewno działając długo na WM można się przyzwyczaić ale ja chyba nie jestem w stanie się tak poświęcić dla telefonu.
No właśnie jak ustawić żeby mrugało na pomarańczowo po nadejści sms-a?regis napisał/a:jak ustawić w kaiserze sygnalizacje o nieodebranym połączeniu miganiem diody na obudowie
Gwiazdor napisał/a:I dlaczego nie mam TouchFlo!!!
Cambo
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
milo napisał/a:kupilem nokie E71 :) za zlotowke ;)
Ten sam. To teraz proszę o pomoc w odpowiedzi na moje pytania.Przemekbelch napisał/a:ale Ty masz ugotowany dobry rom (łącznie z touchFlo)- jeśli masz ten, z którym przyszedł Ci telefon ode mnie
Cambo
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();