qndzio napisał/a:Co kto robi ze swoimi środkami, mam wrażenie, nic nam do tego.
Nic nam do tego.qndzio napisał/a:Możemy natomiast zastanawiać się, jak ten sprzęt będzie wykorzystywany.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Nic nam do tego.
Fafniak napisał/a:Proponuje aby ktorys z kolorowych posprzatal ta idiotyczna dyskusje - mam teraz slaby dostep do sieci
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Fafniak zły jest, bo kupił NikonaRaven napisał/a:Że to był OT to się zgodzę, ale żeby od razu o idotyzmach...![]()
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Nikkor 70-200/2.8CytatNikor 70-210 2.8
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
CytatOtóż znam analogiczny przykład, gdzie tatko koleżanki wydaje 18 Kilo zł na d300, kilka nikkorów i lampę, nie wiedząc ze aparat nie ma stabilizacji w korpusie (!) a fotki strzela na jakimś auto magicznym programie, okazjonalnie, np nowy portrecik córeczki na nasza klase
Przeginasz.szarografit napisał/a:W jaki więc sposób dorobił się aż tak, skoro na umysł raczej liczyć nie mógł?
Może to bogata ciocia przyjechała z USA i chce, dawno nie widzianemu chrześniakowi, zrobić prezent.szarografit napisał/a:Może ta niewiasta dosłownie potraktowała hasło reklamowe sklepu, ale przecież wiadomo kto taki tekst traktuje dosłownie (tak, tak - właśnie ten, o którym to hasło mówi ;) ).
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
argawen napisał/a:by ten watek wywalić
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
szarografit napisał/a:;-)
została mi już tylko koszulka pentaxa
https://www.facebook.com/andrzejczas?ref=hl
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron