K10D | Z-1p | ME super | Nikon F100 | Yashica Mat-124g | Canon G5 | DA 70 f2.4 | DA 16-45 f4 | SMC-M 200 f4 | SMC-K 50 f1.2 | 360FGZ | D-BG2 | MOJE ZDJĘCIA
K-5, DA* 50-135/2.8, DA* 16-50/2.8 moje zdjęcia
Musical box napisał/a:wy w kółko o tych przepaleniach, ale przecież hitman1986 określił się w temacie że to jest fotografia glamour, a ten styl tak ma...
kristofo napisał/a:Na Nr 2 razi mnie błyszcząca skóra wokół oczu przez co twarz wygląda na spoconą.
Lubię puszki i szkła
Cytatpopatrz co się dzieje w okolicach pachy (...) Takie oponki miłości są oczywiście naturalne, ale na zdjęciach wyglądają średnio..
hitman1986 napisał/a:Że ile ludzi, tyle opinii na temat zdjęć
K-5, DA* 50-135/2.8, DA* 16-50/2.8 moje zdjęcia
Nusydnas napisał/a:Będę czepialska co do wizażu
Nusydnas napisał/a:Glamour to niekoniecznie stwarzanie pozoru manekina, przynajmniej moim zdaniem
Nusydnas napisał/a:Wolałabym co prawda szerszy kadr...
kristofo napisał/a:i to jest piękne.
Lubię puszki i szkła
Nusydnas napisał/a:
Postępując konsekwentnie, należałoby w jakiś sposób pozbyć się zmarszczeń na szyi, bo też nie dodają uroku modelce - ale po co? Glamour to niekoniecznie stwarzanie pozoru manekina, przynajmniej moim zdaniem ;)
nie jest Ci znowu tak daleko. Tak w ogóle to:hitman1986 napisał/a:ja nie lubię robić plastiku-fantastiku, i daleko mi do tego
hitman1986 napisał/a:Glamour, glamour
hitman1986 napisał/a:styl zdjęć glamour ma z założenia być plastikowy, kolorowy, błyszczący :) A przepalenia się do tego nadają...
zdecyduj się.hitman1986 napisał/a:a nie lubię robić plastiku-fantastiku, i daleko mi do tego
j+ napisał/a:chyba, że plastik-fantastik się znacząco różni od plastiku-niefantastiku. Nie wiem, nie rozróżniam. Jakieś przykłady?
Lubię puszki i szkła
http://www.flickr.com/photos/szejkjorbuti/
K-5 i reszta
Musical box napisał/a:wy w kółko o tych przepaleniach, ale przecież hitman1986 określił się w temacie że to jest fotografia glamour, a ten styl tak ma... Nie uważam tego za wadę.
Pozdrawiam
http://peterkki.blogspot.com/
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:. Sukienka straszną krzywdę dziewczynie wyrządziła, biust jej pożarła..
Arti napisał/a:2. Przecież się twarz świeci koszmarnie.