[size=10]Posiadam Super-Kasię + Kit. Próbuję posiąść ją w całości ale jeszcze mi się opiera. Ponadto: SMC DA 50-200, SMC PENTAX-M 1,7/50 ; Revuenon 1,7/55 ; Helios 44-5 MC 2/58. Takumar Bayonet 135mm/2,5 ./[size]
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Wito76 napisał/a:Pytanko do osób, ktore mają cos wspolnego z MM.
Wiecie moze, czy szykuje sie moze w najblizszym czasie dzien bez VATu?
Muszę kupic jakis monitor, ale te w ktore celuje dosc drogo jeszcze stoją.
pjak napisał/a:Generalnie proponuję wstrzymać się z zakupami do okresu styczeń-luty. Wtedy wszystko leci na łeb na szyję.
[size=10]Posiadam Super-Kasię + Kit. Próbuję posiąść ją w całości ale jeszcze mi się opiera. Ponadto: SMC DA 50-200, SMC PENTAX-M 1,7/50 ; Revuenon 1,7/55 ; Helios 44-5 MC 2/58. Takumar Bayonet 135mm/2,5 ./[size]
Wito76 napisał/a:Zastnawiam sie, gdzie jest kruczek i nie bardzo mogę dojsc. Gdyby wybrane artykuly byly bez Vatu to rozumiem, ze przewaznie bylyby to kurzące sie na półce lub przykladowo Pentax K100DS, ktory juz został zastąpiony nowym modelem.
K-5, 18-55 WR, DA 55-300, Metz 48 AF-1
Wito76 napisał/a:Oczywiscie ta polityka rabatowa jest niepoważna, wypadałoby się obrazić za takie traktowanie mnie jako klienta, ale cóż, taka specyfika "makaronów".
Z drugiej strony też trzeba uważac, bo strasznie oszczędzają na materiałach, pocieniają co sie da, silniki, reduktory "włosko-chińskie" itd. Długo by opowiadać.
Ci, których najtrudniej kochać, najbardziej tego potrzebują.
Marcin_G napisał/a:Tak więc czasami uda się coś kupić taniej,
flood napisał/a:W poznaniu w M1 pójdzie GX10
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
flood napisał/a:wietrzenie magazynow z polkownikow.
W poznaniu w M1 pójdzie GX10 pod nóż - miałem wstepnie rezerwacje, ale mam juz K10:))
pzdr
flood
opiszon napisał/a:flood napisał/a:W poznaniu w M1 pójdzie GX10
ten gx-10 co tam od wieków stoi i ceny nie zmienia![]()
musieliby go pewnie za 1700 pusici max zeby ktos sie zainteresowal
K10D, K20D, D-BG2, Kit, Tamron 90/2.8 Macro, Tamron 28-75/2.8, Tamron 70-300/4-5.6, DA 12-24/4, Fiszaj Samyang, FGZ 540.