krótkowzroczność + astygmatyzm :]
pancurski napisał/a:a w szczególności zasilacza
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
http://www.krysiak.biz/ http://grendel.maxmodels.pl the most important equipment in your bag is your attitude
K-5IIs+*16-50+77/1.8+43/1.9+dualKit+Metz58; Mz10+kit; duże chęci - mało czasu - brak zdolności
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
Canon: 5D, 5DMk3, L 24-105 f/4, L 24-70 f/2.8; L 85 f/1.2, L 16-35 f/2.8 Mk2, 50 f/1.8, 85 f/1.8, 2 x 580 EXII i oczywiście Samyang 14 f/2.8 ^^.
SunShine Studio's
Bahama Nikuń
pancurski napisał/a:Macie jakieś doświadczenie w tej materii ?
pancurski napisał/a:Ponieważ bardzo często komp "chodzi" u mnie 24h na dobę zastanawiam się czy to nie zarżnie laptopa a w szczególności zasilacza.
sunshine napisał/a:3. Mogę sobie wymienić co chcę i kiedy chcę - nie jestem zależny od komercyjnego serwisu - który bierze kupę szmalu po to by wymienić np. ram jak się spali (bo jak sam chcę to utrata gwarancji).
sunshine napisał/a:
3. Mogę sobie wymienić co chcę i kiedy chcę - nie jestem zależny od komercyjnego serwisu - który bierze kupę szmalu po to by wymienić np. ram jak się spali
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
klimecki_ napisał/a:ibm thinkpad -uzywam t41, 43, 61p, 61 wlasnie w taki sposob,
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
k100d + kit + SMC 50/1.7 + SMC 135/3.5 + ME Super + Metz 48 + Slik 330 + niemoc (:
Michał Wochna
Kupa sprzętu i brak czasu.
To zwykle bywa najtrudniejszepancurski napisał/a:przede mną wybór lapka.
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
piotr_luk napisał/a:To zwykle bywa najtrudniejszepancurski napisał/a:przede mną wybór lapka.
thrackan napisał/a:Też polecam Thinkpady
K10D | MZ-5n | MZ-M