PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
diplodok napisał/a:
nie ma ktos pomyslu do czego sluza te wyciecia w tym czyms z lupka i kompasikiem...?
Te schodkowane na dole to mi wygląda, że nadałyby się może do odkręcania śrub - taki klucz płaski w kilku rozmiarach.

triops  Dołączył: 21 Lip 2008
diplodok, A zapytałbyś może się świętego Mikołaja (Gwiazdora,Dziadka Mroza.. itp wedle przekonań) gdzie takie rzeczy można zdobyć?
A i się pochwalę ze z foto to velbona 600r-ke mi Mikołaj przyniósł..
A z nie foto to butle whiskey która mi jakoś w okresie miedzy świąteczno-sylwestrowym wyparowała..(musiała być niedokręcona) i coś tam słodkiego..

Kapar  Dołączył: 29 Sty 2008
triops napisał/a:
diplodok, A zapytałbyś może się świętego Mikołaja gdzie takie rzeczy można zdobyć?

szczególnie portfel.... :->

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
triops, Kapar, to byl "prezent firmowy" wiec podejzewam ze tak normalnie to ciezko cos takiego zdobyc

Disintegrator  Dołączył: 06 Lut 2008
Mialem nie pisac, bo prezenty byly niefotograficzne, znaczy sie butelka mojej ulubionej rudej wodki na myszach ;) , jakies drobiazgi, akcesoria palacza i takie tam, a tu zupelnie niespodziewanie przyszedl mikolaj 1.1. i mial w worku sporo skarbow fotograficznych, glownie do ciemni, ale nie tylko :>

PUZO  Dołączył: 03 Cze 2007
Disintegrator napisał/a:
Mialem nie pisac, bo prezenty byly niefotograficzne, znaczy sie butelka mojej ulubionej rudej wodki na myszach ;) ,
[]

To jest bardzo fotograficzny prezent

triops  Dołączył: 21 Lip 2008
PUZO napisał/a:
Disintegrator napisał/a:
Mialem nie pisac, bo prezenty byly niefotograficzne, znaczy sie butelka mojej ulubionej rudej wodki na myszach ;) ,
[]

To jest bardzo fotograficzny prezent

Jak najbardziej..
:)
po opróżnieniu butelki można wpaść na nowe pomysły zdjęć..
A jak się zbije to można użyć jako obiektywu.. :P
Na pewno będzie ostry.

diplodok napisał/a:
triops, Kapar, to byl "prezent firmowy" wiec podejzewam ze tak normalnie to ciezko cos takiego zdobyc

Eh.. szkoda..
Święty pewnie ma układy z Pentaxem i za czerwony strój dostaje fanty :P

Spasioo  Dołączył: 02 Sty 2009
triops napisał/a:
Na pewno będzie ostry.

:mrgreen:

Skocz do: