Te schodkowane na dole to mi wygląda, że nadałyby się może do odkręcania śrub - taki klucz płaski w kilku rozmiarach.diplodok napisał/a:nie ma ktos pomyslu do czego sluza te wyciecia w tym czyms z lupka i kompasikiem...?
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
triops napisał/a:diplodok, A zapytałbyś może się świętego Mikołaja gdzie takie rzeczy można zdobyć?
K-7 | FA 77/1.8 Ltd | DA 40/2.8 Ltd | ME Super | Metz 58 AF-1 | Sigma 10-20/4-5.6 EX DC | DA* 16-50 mm f/2.8 | DA* 50-135 mm f/2.8 | Tamron SP 90 mm f/2.8 Di MACRO |
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
K100DS + Kit I + Cosina 19-35 + Sigma 70-300 DG + Rikenon P 50mm 1.7 + Pentax M 35mm 2,8 + Marexar 135 2,8 + Sigma 530 Super + Ansmann Battery Grip + troche rupieci
Disintegrator napisał/a:Mialem nie pisac, bo prezenty byly niefotograficzne, znaczy sie butelka mojej ulubionej rudej wodki na myszach ;) ,
[]
Odejdźmy zanim będziemy tańczyć na końcu sznura bez muzyki
PUZO napisał/a:Disintegrator napisał/a:
Mialem nie pisac, bo prezenty byly niefotograficzne, znaczy sie butelka mojej ulubionej rudej wodki na myszach ;) ,
[]
To jest bardzo fotograficzny prezent
diplodok napisał/a:triops, Kapar, to byl "prezent firmowy" wiec podejzewam ze tak normalnie to ciezko cos takiego zdobyc
triops napisał/a:Na pewno będzie ostry.