wedding photo Farnborough - blog
wedding photographer Hampshire
FF Nikon System
Eldred napisał/a:czy to prawda z tą mniejszą funkcjonalnością gripa kadwusetki?
Było, minęło: K-3 | 10/2.8 | 35/2.8 | 40/2.8 | 43/1.9 | 50/2 | 70/2.4 | 100/2.8 | 18-35/1.8 | 17-70/2.8-4 | 70-200/2.8 | 48 AF-1 | EX1
Z pewnością nie oryginał. Innych firm, to było nawet parę.DJ_Direct napisał/a:a do K100D byl grip na bank - nie powiem tylko czy oryginalny, ale na 99,9% tak
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
rafal76 napisał/a:Czy K20 w jpg dobrze foci bo co do k200 czytałem dużo nażekań i niektórzy polecali bardziej N, .... Nie chciał bym nocy spędzic nad kompem i obrabianiu fotek RAW. Tak moge sie bawić ze swoimi ale jak żonka pstryknie to żeby nie miała problemu...
rafal76 napisał/a:...oraz czy ma możliwość nałożenia kilku zdjęc na siebie to się chyba multi-ekspozycja nazywa.
100 nieznajomych w Rybniku http://www.100nieznajomych.rybnik.pl
K20D|S30|T17-50|S50-150|Metz-58AF1
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
Pozdrawiam
rafal76
rafal76
Pozdrawiam,
Przemek
K10D + DA*50-135 + krótki kit + Sigma EF 530 Super
K10D + kit + DA 50-200 + Ricoh KR-10 + Chinon MC 35-70
MacRayers napisał/a:LUDZIE WYBIERAJCIE APARAT SZYBCIEJ - nikt wam nie zwróci wczorajszych kadrów.
Ż jest P... p.
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
K10D, KIT, HELIOS, SOLIGOR 30DA. BLOG!
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
cerfes napisał/a:taa, nie ma to jak dobra ściema.
http://www.krysiak.biz/ http://grendel.maxmodels.pl the most important equipment in your bag is your attitude
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Grendel napisał/a:Ale to broń obosieczna - jak podniosą ceny, spadnie sprzedaż, jak spadnie sprzedaż to po paru miesiącach rura zmięknie i obniżą ceny. Proste...
Ż jest P... p.
śmiech na saliCytatW związku z tym uprzejmie prosimy o potwierdzanie zarówno dostępności jak i cen na produkty, ze względu na trudności w dostępnie do towaru i duże zainteresowanie kupujących.
zwykłe pranie mózgu , a zresztą czym tu się przejmować , niech się przejmują użytkownicy żółtego logo i toreb L .CytatZe względu na nagły i drastyczny wzrost cen w miesiącu styczniu zastrzegamy sobie możliwość korekty cenowej produktów w stosunku do cen widocznych na naszych stronach www.
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250