Yashica Mat124, Canon 100d
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Pentax ME - Revuenon MC 28mm 2.8, Pentacon MC 50mm 1.8, Domiplan 50mm 2.8 , Braun 135mm 2.8, Yashica-Mat, EXA-1b, Sverdlovsk 4...
Pentax ME - Revuenon MC 28mm 2.8, Pentacon MC 50mm 1.8, Domiplan 50mm 2.8 , Braun 135mm 2.8, Yashica-Mat, EXA-1b, Sverdlovsk 4...
Eldred napisał/a:Jednak miłość wygrała, jutro powinna przybyć 70/2.4![]()
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
Eldred napisał/a:Jednak miłość wygrała, jutro powinna przybyć 70/2.4![]()
MacRayers napisał/a:...no ja czekam na DA* 55 1.4
Eldred napisał/a:Co byście zrobili na moim miejscu? Ponoć jest jeszcze na gwarancji do marca ale czy takie mechaniczne uszkodzenie było by w ogóle brane pod uwagę?
Pentagram napisał/a:śliczny kremowy bokeh, znacznie ładniejszy niż z tej portretowej stałki.
czekamy...Eldred napisał/a:Zaraz dorzucę zdjęcie obiektywu.
Pozdrawiam
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
cenzura, cenzura, cenzura
plwk napisał/a:Komuś spadł z aparatem
ThomFoto napisał/a:ja bym wymienił.
plwk napisał/a:Komuś spadł z aparatem
weź się nie śmiej ja tu się załamię zaraz, nie chcę go oddawać, bo nie stać mnie na na nowy ze sklepu :( na prawdę może się coś ujawnić z czasem? a rysa jest na tubusie glębiej po tej stronie która nie wystaje.Dada napisał/a:Eldred, Gdzie ta rysa ? Odkręciłes osłonkę ? Mało coś ostre to zdjęcie- to nie portret i możesz użyć większej GO
![]()
Na serio za plwk- jest walnięty. Zdecydowanie do zwrotu, nie wiadomo jak i kiedy się ujawni to w optyce, lub w AF-ie.![]()
No wiem ale to szkiełko kupiłem na allegro więc raczej go nie wymienię.ThomFoto napisał/a:będzie Cie męczyło. lepiej wymienić. to fajne szkiełko i ma dawać dużo radochy .
Pozdrawiam
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Niestety tak. Uszkodzenie jest dość spore i tubus pracuje pod kątem, może z czasem uszkodzić sie ślimacznica. A jaki jest opór przy ręcznym ostrzeniu ? A'propos ceny, ja za mojego też tyle chyba dałem, a był w stanie ideał-nówka.Eldred napisał/a:na prawdę może się coś ujawnić z czasem
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony