heretyk
Jestem za , a nawet przeciw.Cytat- nie kupuj telewizora- kup Limiteda!
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
czyli ogólnie. A czy Dany ma HD czy nie to ja nie wiem.Cytatraczej chodzi Ci o LCD bo w plazmie jest to zjawisko obce
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
CytatTelewizja cyfrowa jest już dostępna w Polsce(tvp,polsat,tvn,itp są z satelity),tylko mamy nieszczęsny format sygnały 4:3
CytatNie jestem w temacie DVB-T ale jak znam życie to każdy dostanie pudełeczko,do którego będzie wkładał kartę i jak zapłaci abonament to zobaczy ruchome obrazki.Wątpię aby brak wbudowanego cyfrowego tunera w TV w czymś przeszkadzało
![]()
I to jest niestety prawda .CytatIm więcej wiem tym bardziej wiem że mało wiem.
Kiedyś też ludzie myśleli że ziemia jest płaska.Cytatpowodzenia w przyszłym odbiorze 100 kanałów cyfrowej telewizji z naziemnych nadajników w każdym miejscy Polski.
I lepiej, jeśli to pudełeczko będzie zintegrowane z TV: mniej miejsca, znacznie prostsza obsługa.dany napisał/a:każdy dostanie pudełeczko
To ma chyba być darmowe.dany napisał/a:jak zapłaci abonament
Pod warunkiem że opłacisz abonament radiowo telewizyjny. Oprócz stacji komercyjnych.CytatTo ma chyba być darmowe.![]()
roket napisał/a:dany, Ja naprawdę nie rozumie o co tobie chodzi chyba że udajesz, co do sat tv to ja mam parę tysięcy kanałów i co z tego, swego czasu zajmowałem się SatcoDX ale to Ci pewnie mało mówi.Kiedyś też ludzie myśleli że ziemia jest płaska.Cytatpowodzenia w przyszłym odbiorze 100 kanałów cyfrowej telewizji z naziemnych nadajników w każdym miejscy Polski.
tego się nie da porównać , to są dwa różne światy , pamiętaj że naziemna DVB-T jest podłączona do zwykłej analogowej anteny .http://satkurier.pl/news/35664/CytatDaj jakieś argumenty o wyższości sygnału naziemnego nad satelitarnym.
MPEG-2 to są modele (przynajmniej u mnie w fabryce) opisywane jako DVB-C (czyli DVB kablowa), natomiast MPEG-4 czyli DVB-T są produkowane od niedawna.roket napisał/a:Należy zwrócić uwagę że większość TV na dzień dzisiejszy posiada tuner DVB-T MPEG-2 czyli bezużyteczny u nas , w Polsce będzie obowiązywać standart DVB-T MPEG-4.