thrackan napisał/a:Spośród tych z Państwa, którzy prześlą poprawne odpowiedzi rozlosujemy 10 zaproszeń o wartości 50 zł każde do realizacji w Pizza Hut Warszawa Wileńska
pawelek-79 napisał/a:Skoro już o tym wspomniałaś, to zdradź, jak to udało ci się przeczytać, bo kombinuję na różne sposoby i nie udaje mi się zaczerwienić
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
thrackan napisał/a:matth napisał/a:thrackan, nie siedziałem i wcale nie chcę![]()
Twoja strata!
j+ napisał/a:to to pierwsze - łojaaacie - oczka jak pięciozłotówki.
Pozdrawiam,
thrackan
Pozdrawiam,
thrackan
j+ napisał/a:o ile to drugie to nuda, że hoho, to to pierwsze - łojaaacie - oczka jak pięciozłotówki.
Hehe, coś o tym wiem. Podróż słynnym "Słonecznym" z Warszawy do Gdańska w zeszłe wakacje. No dobra, mniej niż 10h, ale miejsce najlepsze - naprzeciwko drzwi od kibla. Razem ze mną w tym korytarzyku przy kiblu było z 10-15 osób z bagażami na wakacje, w tym rodzina z małymi dziećmi.j+ napisał/a:10 godzin do Olsztyna w nocy na korytarzu, jakieś panienki co 15-20minut z jednego przedziału wychodziły do toalety/na papierosa/zadzwonić. Nie cierpię tłoku, a to mnie nastrajało dodatkowo baaardzo negatywnie.
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
j+ napisał/a:Doooobrych kilka lat temu, dla mnie wszystko się błyszczało, na wyświetlaczu i w głośnikach dokładna nazwa stacji, fotele takie to bym sobie w domu zamontował, a do tego turek w zabawnej czapeczce jeździł z bufetem na kółkach. Wtedy - dla mnie - splendor, panie.
dan napisał/a:Ale w ICE3 nadal tak jest![]()
pardą, przeczytałem o jedno 'nie' za dużodan napisał/a:ICE ladnie popyla, ale jakis taki sterylnie niemiecki jest
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
j+ napisał/a:nie ma środku transportu, w którym nie zasnąłem.
Lubię puszki i szkła
tu mnie masz! Ale idąc mi się udałoCytatj+, rower?![]()
matth napisał/a:j+, rower?![]()
Pozdrawiam,
thrackan
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Maciek napisał/a:nabiłem fajkę która u przechodzących korytarzem powodowała pewność, że jestem na pewno jakimś psychopatą i nikt się nie dosiadał
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel