K10D | DA 35mm f/2.8 ltd. | FA 50mm f/1.4 | DA 70mm f/2.4 Ltd. | K 150mm f/4 | kit | Tamron 70-300mm f/4-5.6 LD Di | Metz 48 AF-1
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Pentax postawił na amatorów, a ci są skłonni poświęcić funkcjonalność na rzecz ładnego wyglądu swojej nowej zabawki.matth napisał/a:Po co 15/4..
matth napisał/a:czy czasem nie ma pentaxa 14/2.8? Po co 15/4
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Pentagram napisał/a:Pentax postawił na amatorów, a ci są skłonni poświęcić funkcjonalność na rzecz ładnego wyglądu swojej nowej zabawki.matth napisał/a:Po co 15/4..
K10D | DA 35mm f/2.8 ltd. | FA 50mm f/1.4 | DA 70mm f/2.4 Ltd. | K 150mm f/4 | kit | Tamron 70-300mm f/4-5.6 LD Di | Metz 48 AF-1
Naprawdę nie wiem jak sobie z tym poradzę.MarcinS napisał/a:Moja definicja funkcjonalności pewno różni się od Twojej.
Pentagram napisał/a:nie wiem jak sobie z tym poradzę
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
MarcinS napisał/a:a ta 15-tka wydaje się być lepszą, sporo mniejszą i lżejszą (i zapewne tańszą o kilkaset złotych)
.....rosyjski łącznik.....
zapraszam do mojej galerii
http://picasaweb.google.pl/artur.skrabowski
Pozdrawiam
asklop napisał/a:napisales, ze lepsza i tansza
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
sugestia była, że raczej funkcjonalność terapeutkiplwk napisał/a:Sprawdzić funkcjonalność z terapeutką
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Pozdrawiam
MarcinS napisał/a:Jak często używasz pełnego otworu na swojej DA14? Ciekaw jestem do jakiego rodzaju zdjęć?
Meggido napisał/a:A co z DA*60-250f4? Będzie wreszcie?
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...