Live fast, die young
Jedni znają się na rzeczy i pojmują teorię, a drudzy mają pieniądze, kupują drogie aparaty, nie czytają absolutnie niczego, łącznie z instrukcją i narzekają potem, że aparat mimo XX megowej matrycy robi kiepskie zdjęcia.
pawelek-79 napisał/a:Pani pewnie nie wiedziala o istnieniu Pentaksa Km. Wersja Swarovski moglaby sie spodobac. Ale tez nie ma mp4![]()
Live fast, die young
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Cytat
Rozczarowanie 50D.
Aparat kompletnie mnie rozczarował.Myślałam ,że jak kupię coś droższego to będzie to dobry produkt.Producent gwarantował wodoszczelność korpusu, zrobiłam więc zdjęcie testowe pod wodą jednak aparat nie zrobił zdjęcia i w tej chwili w ogóle się nie włącza.Dzisiaj dzwonię do sklepu z reklamacją.Na szczęście nie minęło jeszcze 7 dni i będę mogła oddać aparat. Nie polecam.Już nie kupię lustrzanki, następnym moim aparatem będzie jakiś ekstra kompakt.One są niezawodne no i przede wszystkim małe i mieszczą się do kieszeni.
Zalety produktu
Brak
Wady produktu
Brzydki wygląd.Jest za duży, produkowany chyba dla męższczyzn.
Projektańci nie pomyśleli ,że może używać go kobieta.
W okienku migają jakieś światełka które przeszkadzaja tylko w robieniu zdjęcia.W moim ulubionym kompakcie czegoś takiego nie mam.
Poza tym w tak dużym aparacie mógłby być odtważacz mp4 a go niema.W mojej dużo mniejszej komurce mam te gadżety.
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
pawelek-79 napisał/a:Pani pewnie nie wiedziala o istnieniu Pentaksa Km. Wersja Swarovski moglaby sie spodobac. Ale tez nie ma mp4![]()
Ci, których najtrudniej kochać, najbardziej tego potrzebują.
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha