GrzehooFR  Dołączył: 08 Sie 2007
  Warto z usmiechem rozpoczac dzien:D
Dzis na forum Digarta znalazlem smieszny opis opinii z ceneo. Myslalem, ze to jakas sciema, ale sprawdzilem i faktycznie ktos wystawil taka opinie:D
Zreszta sprawdzcie sami:D
Opinia o EOS 50D
PS. Jesli juz bylo, to prosze o skasowanie posta:)

Peterka  Dołączył: 01 Paź 2008
Podoba mi się :mrgreen:

Orion  Dołączył: 30 Sie 2008
Brak mp4, mrugające światełka....nie nie, te "wady" zdecydowanie dyskwalifikują ten aparat, ta Pani ma racje, "komurka" jest znacznie lepsza :roll:
Nie wiem czy się z tego śmiać, za sam ortograf powinni tą "opinię" wykasować :-/

pawelek-79  Dołączył: 06 Wrz 2006
Pani pewnie nie wiedziala o istnieniu Pentaksa Km. Wersja Swarovski moglaby sie spodobac. Ale tez nie ma mp4 :-(

GrzehooFR  Dołączył: 08 Sie 2007
pawelek-79 napisał/a:
Pani pewnie nie wiedziala o istnieniu Pentaksa Km. Wersja Swarovski moglaby sie spodobac. Ale tez nie ma mp4 :-(

O tym samym pomyslalem :-D
...ale z drugiej strony to, az strach sie bac, co by to bylo, gdyby Pentax skierowal reklame do takich ludzi? :-/

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007
Przeczytałem i padłem zemdlony. :shock: :shock: :evilsmile:

Wypalacz Rafał  Dołączył: 21 Lut 2009
Ręce (i nie tylko) opadają. Ale uśmiech na twarzy się pojawił :-D

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
Pozwoliłem sobie zacytować, bo się obawiam, że to wkrótce zniknie. ;-) Możnaby to do działu z kawałami wrzucić. ;-)
Cytat

Rozczarowanie 50D.

Aparat kompletnie mnie rozczarował.Myślałam ,że jak kupię coś droższego to będzie to dobry produkt.Producent gwarantował wodoszczelność korpusu, zrobiłam więc zdjęcie testowe pod wodą jednak aparat nie zrobił zdjęcia i w tej chwili w ogóle się nie włącza.Dzisiaj dzwonię do sklepu z reklamacją.Na szczęście nie minęło jeszcze 7 dni i będę mogła oddać aparat. Nie polecam.Już nie kupię lustrzanki, następnym moim aparatem będzie jakiś ekstra kompakt.One są niezawodne no i przede wszystkim małe i mieszczą się do kieszeni.

Zalety produktu
Brak

Wady produktu
Brzydki wygląd.Jest za duży, produkowany chyba dla męższczyzn.
Projektańci nie pomyśleli ,że może używać go kobieta.
W okienku migają jakieś światełka które przeszkadzaja tylko w robieniu zdjęcia.W moim ulubionym kompakcie czegoś takiego nie mam.
Poza tym w tak dużym aparacie mógłby być odtważacz mp4 a go niema.W mojej dużo mniejszej komurce mam te gadżety.

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
ktoś sobie napisał marną prowokację i tyle..

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
YellowLabel, nie spinaj się tak....

luhso  Dołączył: 22 Maj 2008
Dobrze że to tylko C. Nie P. ;-)

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
Meggido, kto tu się spina :-B
Po prostu, tych prowokacji jest tak dużo, że przestały być zabawne :)

mirqus  Dołączył: 20 Sie 2007
pawelek-79 napisał/a:

Moja Pani, na widok modelu - Swarovski, odruchowo rzuciła - Pierwsza lustrzanka dla metroseksualnych.
A model w białej edycji określiła mianem łazienkowego.
Gdy stwierdziłem, że ten akurat nie jest uszczelniony, ona na to, że skojarzył jej się z bojlerem. :-?

Crow  Dołączył: 08 Paź 2008
Czy to jest jakiś żart :shock:

Desmond  Dołączył: 07 Paź 2008
Hm, to i tak nie przebije opinii o tym obiektywie Canona co o nim nawet na JM zaczęli pisać. Kiedyś jak czytałem o nim na Ceneo to 2 komentarze były (żartobliwe oczwiście), ale jak dał ktoś ostatnio linka to tyle tego było że ani śmiać ani czytać sie tego nie chciało.

Skocz do: