ozdrowienia
ozdrowienia
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:w 1.3 też możesz kalibrować, tyle że menu serwisowe uruchamia się przy pomocy ruskiego programu,
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
ozdrowienia
DEBUG MODE ONrozio napisał/a:Wyświetla się tylko wtedy jakiś napis na wyświetlaczu (już nie pamiętam dokładnie co).
rozio napisał/a::-/ jak to zrobić ?
Opowiem w skrócie.
Dzisiaj poniosłem sromotną klęskę na turnieju tańca córki. Chciałem wyzwalać drugą lampę na statywie bezprzewodowo na drugą kurtynę i nie udało się.
Wymyśliłem coś takiego.
Na aparat K10d miałem założoną FGZ 540. Zsynchronizowałem ją z puszką na drugą kurtynę. Do palnika lampy podłączyłem fotocelę MIF 2,1 e z czujnikiem o obniżonej czułości, i próbowałem ją "nauczyć" na wszelkie możliwe sposoby (oddalając i przybliżając czujnik od palnika) żeby ignorowała przedbłysk
CytatZmiany czasu naświetlania - czyli odstępu między przedbłyskiem a błyskiem właściwym ogłupiają fotocele.
ozdrowienia
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
rozio napisał/a:Chciałem wyzwalać drugą lampę na statywie bezprzewodowo na drugą kurtynę i nie udało się.
ozdrowienia
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
ozdrowienia
ozdrowienia
rozio napisał/a:pomyślałem o dokupieniu przewodu nissina sc-01
jack napisał/a:rozio napisał/a:pomyślałem o dokupieniu przewodu nissina sc-01
ten sposób chyba nie przejdzie, mam ten przewód i u mnie działa tylko jedna kostka - ta która jest wybrana przełącznikiem
ozdrowienia