Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Yesterday is history, tomorrow is a mistery but today is a gift.
That's why it's called "present".
D300, 35/1.8, S 18-50/2.8, Di-700
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
wpentaksowany (wpentaxiony?) niemożebnie
Co prawda kleje cyjanoakrylowe służą do klejenia m.in. płytek ceramicznych do poszycia wahadłowców, ale faktycznie..... w jednym odpadły i się spalił w atmosferze, więc rzeczywiście moga być za słabe. kudel, , Ty w każde słowo pisane wierzysz ? Kleje dwuskładnikowe działają na zupełnie innej zasadzie i powinny jeszcze zawierać wypełniacz (włókno szklane, lub węglowe, ew. tzw. mikrobalon), żeby osiagnąć max. wytrzymałość. Tyle, że wtedy całość spoiny robi się wielka . Jak rozumiem pękła Ci obudowa, która ma co najwyżej 2-3 mm grubości w tym miejscu- więc jak sobie wyobrażacie tam dołożenie wzmocnienia, lub wiercenie otworów ? Ponadto przyczepnośc żywic do ABS-u (nawet odtłuszczonego) jest taka sobie.kudel napisał/a:to kropelki, super glue itp odpadają bo mają słabą wytrzymałość mechaniczną..
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Pamiętam to jak dziś. Myślałem, że pilot wyrzucił drugie śniadanie przez okno, bo mu żona znowu z pleśniowym zrobiła.Dada napisał/a:kleje cyjanoakrylowe służą do klejenia m.in. płytek ceramicznych do poszycia wahadłowców, ale faktycznie..... w jednym odpadły
Zdecydowanie klejówSamp napisał/a:klei (klejów?) dwuskładnikowych
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II