LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:Spinner - właśnie wystawiłeś MZ-S z gripem za 2.5K.
Jeszcze dwa lata temu ponad połowa z tego forum by się z Tobą przespała za to, byś im opylił ten korpus za taką cenę. A dziś?
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
Michu napisał/a:Spinner - właśnie wystawiłeś MZ-S z gripem za 2.5K.
Jeszcze dwa lata temu ponad połowa z tego forum by się z Tobą przespała za to, byś im opylił ten korpus za taką cenę.
Pozdrawiam,
Jacek
MZ-S + BG-10 + FA 50/1.4 + FA 28-70/4 + Sigma EX 28-70/2.8 DF + AF-360FGZ
Mertz napisał/a:Tak na marginesie wczoraj na szkoleniu u Canona dowiedziałem się, że są ostatnią f-mą, która wycofała z oferty analoga - więc jak to jest z Nikonem?
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
K10D; LX
Vivitar S1 105/2,5; Sigma 135-400/4,5-5,6; D-xenon 18-55/3,5-5,6; SMC A 35/2,8; SMC A 28/2,8; SMC M 50/1,4 +parę innych
Metz 32 MZ3; Pentax 540 FGZ; Slik PRO 713 CF; Slik SBH 280
Slava napisał/a:To ja może z innej beczki -ilu z was na dzień dzisiejszy kupiłoby aparat analogowy, ale nie używki z allegro które teraz są po śmiesznych cenach, tylko normalnie ze sklepu nowy sprzęt? W cenach za jakie te aparaty chodziły kilka lat temu? Bo ja w analogach mam co chciałem (LX) i wolę zbierać na nowe szkiełka (kusi mnie te zapowiadane 16-50mm/2,8 -tylko pewnie cena zabije) i może za jakiś czas na nowe, cyfrowe body.
Pozdrawiam
kalasek napisał/a:Ja zacząłem od cyfrowej małpy a teraz foce KXem i jest na tyle fajnie, ze wolałbym kasę przeznaczyć na skaner i średni format niż zakup DSLR. Analogi mają to coś, klimat. A moze jestem nienormalny?
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Slava napisał/a:ilu z was na dzień dzisiejszy kupiłoby aparat analogowy, ale nie używki z allegro które teraz są po śmiesznych cenach, tylko normalnie ze sklepu nowy sprzęt?
PiotrB. napisał/a:ja teraz kupilem wlasnie analoga srednioformatowego
l_uka napisał/a:szkoda ze pentax nie robil TLRkow :>
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D