Benek napisał/a:Nikt na poczcie cię nie przeprosi. Nie łudź się. Z doświadczenia wiem, że nikt z siebie nie wykrztusi magicznego słowa "przepraszam"
Mi1980 napisał/a:Właśnie zapukał do drzwi uprzejmy pan kurier. Dostał informację (prawdopodobnie od znalazcy paczki), że pakunek został dostarczony. Przeprosił![]()
D300, 35/1.8, S 18-50/2.8, Di-700
sahib napisał/a:Z własnego podwórka - narzeczona w miesiącu otrzymuje koło 20-30 paczek z Wielkiej Brytanii. Powinna otrzymywać od 40 do 50. Gdzie giną brakujące paczuszki? Ano w Polsce właśnie, w momencie przekroczenia granicy i odebrania przez PP. Przez całą Europę można śledzić ich losy, a po wjeździe do Polski nagle czarna dziura i nikt nic nie wie.
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
ja nie wystawilem na allegro juz z 30~50 komentarzy. Znudzilo mi sie to i nie mam na to czasuKuzyn Mygosi napisał/a:Z jednej strony szczęście takie że wartość paczki to 20 PLN a z drugiej strony użytkownik allegro o nicku SADEK57 pomimo że oddałem z własnej kieszeni 100% pieniędzy które mi wpłacił (nie miałem dowodu wysłania bo wysłałem jako list priorytetowy) nie raczy wystawić komentarza już od kilku miesięcy.
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
myslisz, ze tak nie robie?YellowLabel napisał/a:zbiorowe komentarze to chwila.
Wpisujesz jeden wciskasz "kopiuj" i masz wpisane u wszystkich.
Nie wiem czy na to potrzeba aż tak wiele czasu :P
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh