Pozdrawiam Karolina
Nie od razu Rzym zbudowano. Oczywiście z tamtą robotą nie miałem nic wspólnego.
K10D, MZ-5n
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
K10D, MZ-5n
została mi już tylko koszulka pentaxa
https://www.facebook.com/andrzejczas?ref=hl
Pozdrawiam Karolina
K10D, MZ-5n
Pozdrawiam Karolina
carrie napisał/a:Fotka taka standardowa, centralny kadr no tematem jest...kot czy wiadro z jabłkami?
K10D, MZ-5n
Pozdrawiam Karolina
Moje zdanie jest podobne.carrie napisał/a:no i dalej próbuj. Praktyka czyni mistrza !
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
i perspektywa nastepnym razem spróbuj zrobic zdjecie z poziomu kota, wtedy nawet centralny kadr moze nie przeszkadzaccarrie napisał/a:Fotka taka standardowa, centralny kadr
została mi już tylko koszulka pentaxa
https://www.facebook.com/andrzejczas?ref=hl
tomsawyer napisał/a:Mam pewien kłopot, z odpowiedzią na pytanie o temat zdjęcia. Powiedzmy, że to co na nim widzicie podziałało na moje wewnętrzne poczucie wrażliwości w taki stopniu, że postanowiłem uwiecznić widok na zdjęciu. Postaram się w przyszłości wyrażać dokładniej swoje emocje
Poniżej, sprawę tematu mam chyba zaliczoną.
Obrazek
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
dybon napisał/a:Więcej samokrytycyzmu życzę.
Zastanów się dwa razy czy aby na pewno chcesz pokazać fotkę.
K10D, MZ-5n
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
tomsawyer napisał/a:Prosiłbym jednak w przyszłości o bardziej konstruktywną krytykę, tak jak zrobili to forumowicze powyżej.
Pozdrawiam
Arti
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron