Yeti napisał/a:pamiętam że to nie jest "zwykłe" promieniowanie rentgenowskie tylko tzw "miękkie"
Jakiś tam N
www.kosiorek.wordpress.com
pozdrawiam,
dzerrry
modern art = i could do that + yes, but you didn't
---dzerry napisał/a:Nigdy nie wkładajcie filmów do bagażu głównego!!!!
---------------------------------------------------
myśleć globalnie
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
---------------------------------------------------
myśleć globalnie
Nie O tamtym to ja juz dawno zapomnialemStachu napisał/a:dzerry, to ten film, o którym myślę?
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Podesle tez tiffy, bo to moze jednak moj brak cierpliwosci i umiejetnosci odwracania kolrowych negatywow
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
dzerry napisał/a:Ja w kazdym razie daje juz sobie luz z kolorowymi negatywami - zbyt duzo nerwow mnie to kosztuje.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:po tych dzikich zafarbach, ktore tam zobaczylem, nie dziele juz wlosa na czworo i po prostu robie sobie tak jak mi wychodzi
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:No dobra, ale to moje zdjecie powyzej to dla mnie jest jakas masakra
dzerry napisał/a:Ale wracajac do tematu - myslicie, ze to moze miec zwiazek ze skanerami RTG?
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
A ja bede z uporem maniaka przestrzegal. Poczekajmy na wynik testu moich skanow, ale jakos nie widze innego racjonalnego wyjasnienia powodu takich anomalii. Wczesniej tez pisalem o widocznej golym okiem roznicy w masce filmow wyciagnietych z jednego koreksu. Przeanalizowalem wszystkie moje wpadki ze RTG na lotnisku i wychodzi mi, ze na Luton maja chyba jakies hardkorowe skanery.Iza napisał/a:pan celnik zapewnił nas, że nic im się nie stanie
pozdrawiam,
dzerrry
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
dzerry napisał/a:Odgrzewam, bo wyglada na to, ze jestem jedynym, ktoremu zaswietlaja filmy na lotnisku. Ostatni przypadek. Fuji NPZ 800, skanowana 4 razy.
dzerry napisał/a:No dobra, ale to moje zdjecie powyzej to dla mnie jest jakas masakra. Przynajmniej na moim LCD w pracy
dzerry napisał/a:Poczekajmy na wynik testu moich skanow, ale jakos nie widze innego racjonalnego wyjasnienia powodu takich anomalii. Wczesniej tez pisalem o widocznej golym okiem roznicy w masce filmow wyciagnietych z jednego koreksu.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again