gin z tonikiem napisał/a:Nikon coś tam przebąkiwał o MF
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:gin z tonikiem napisał/a:Nikon coś tam przebąkiwał o MF
Moze raczej nikonrumoursNikon nic nigdy nie mowil o cyfrowym MF.
gin z tonikiem napisał/a:ale z drugiej strony skoro Pentaks się chce w to bawić (choć to może znaczyć, że nie warto w to inwestować).
KP | K-3II | K10D | GRII | DA16-45/4 | HD DA20-40/2.8-4 | HD DA15/4 | HD DA35/2.8 Macro | HD DA40/2.8 | HD DA70/2.4
MZ-5n | P50/1.7 | P80-320/4.5-5.6
Flickr
koncert sponsorowany przez Nikonagin z tonikiem napisał/a:Nikon coś tam przebąkiwał o MF, ale nie wiem co z tego wyszło.
chyba nieJasiek Matacz napisał/a:Hmm chyba C coś ma w średnim studyjnym formacie
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
www.northlight-images.co.uk napisał/a:All our recent information suggests that Canon still has semi-active MF design projects, which could quickly be moved into more active modes -if- they thought it worthwhile from a business point of view. At the moment Canon want to concentrate on 'MF quality from 35mm' but if Nikon (and particularly Sony) make moves in this area, Canon might decide to respond.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
WOW!! jakie to daje możliwości!!opiszon napisał/a:oraz takie przecieki zdjęć nowego systemu modularnego Canona![]()
Yashica Mat124, Canon 100d
Eldred napisał/a:WOW!! jakie to daje możliwości!!![]()
to bardziej na kopareczke wygladaCytatzauważyłeś że ma wbudowanego flasha
Cytatto bardziej na kopareczke wyglada![]()
sinster napisał/a:
(...)Wygoda obsługi lepiej dla mnie niż Canon. Mówię dla mnie, bo nie twierdzę, że komuś z jakiś względów podpasuje inny sprzęt.... Mi do wyjazdowych i reportersko - dokumentacyjnych ok! Artystyczne foty też super wyłażą :) choć na tym to ja się znam jak nei wiem co ... :P
K10 było zaliczane? a k20D robi gorsze zdjęcia? RÓBCIE ZDJĘCIA drodzy forumowicze! :D
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
Hm...nie rozumiem tej całej dyskusji ?Apas napisał/a:Problem polega na tym, że tam, gdzie konkurencja poszerza możliwości sprzetu (a zatem - fotografa), tam Pentax odstaje.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Czarek K
K10D + kit +Pentacon 50 1.8, Pentacon 135 2.8 Nikon
Czarek K
K10D + kit +Pentacon 50 1.8, Pentacon 135 2.8 Nikon
Apas napisał/a:Mialem wtedy analoga robiacego 4,5 klatki na sekunde. To bylo malo, zeby uzyskac sekwencje ruchu przy dynamicznyych technikach... U Pentaxa mam teraz 3 klatki na sekunde. Tego umiejetnosciami nie przeskocze.
Apas napisał/a:Gdybym mial wysokie ISO byla by to fotka życia, może zaszumiona, ale zawsze.
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
czarekk napisał/a:Aha
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...