statek napisał/a:Mam rowniez nadmiar owlosienia, wbrew ewolucyjnemu i kulturowemu pedowi ku gladkiemu jak pupa niemowlaka cialu, i w zwiazku z tym figuruje wsrod znajomych jako
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
opiszon napisał/a:statek napisał/a:Podobnie dziala na mnie rzucone od tak 'ty zydzie'
a weź
nigdy nie powiedziałeś, że "żydzisz na coś pieniędzy", albo coś w tym stylu
nie dajmy się zwariować
takie sformułowania są od pokoleń i stanowią część polskiego języka
słowa
k***
ch***
p*****
j**
też powinny być wymazane z naszego języka znajdują się przecież w słownikach
statek napisał/a:poprawnosc polityczna to najbardziej dwulicowo ubarwiony twor naszego pokolenia, nie zmienia to jednak faktu,ze przynosi wiecej korzysci niz szkod.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
thrackan napisał/a:... w moim przypadku było "Chewbacca" i "Bigfoot"
opiszon napisał/a:wybacz
statek napisał/a:Zapewne to wiec melodia dla Towich uszu, kiedy w niedzielny, sloneczny poranek w tramwaju slyszysz wiazanke K**** w swoim obejsciu uzywaj od zaj***a tego typu sformuowan
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
statek napisał/a:nie ze wzgledu na etykiete (sic!) tylko kulture osobista
nie ma mnie w internecie
Pentagram napisał/a:Szczególnie ta zebra mi się podoba.
http://dc.watch.impress.c...203_333103.html
Brak podpisu .
piotrecius napisał/a:A czy te paski będą miały kieszonkę, np. na muszlę oczną, zaślepkę wizjera czy zaślepkę gniazda wężyka spustowego (bardzo mi takiego schowka na drobiazgi brakuje - upycham je w różne miejsca w plecaku lub garderobie, a potem szukam)?
k100D , pentax 1:3.5-5.6 18-55, pentax 1:4-5.6 50-200, helios 44m4, Samyang 1:1.4 85 ,