opiszon napisał/a:piotrecius napisał/a:Mnie właśnie wkurzył BZ WBK![]()
możesz się na mnie wyżyć - to mój chlebodawca
modern art = i could do that + yes, but you didn't
CytatHej to wytlumacz mi taką sprawę!
guerilla napisał/a:BZWBK to potwornie złodziejski, nieudolny bank
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
pozdr. wojtek
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
boso
trumil9 napisał/a:ieniadze dzisiaj pokazaly sie nagle na koncie z data 30 marzec, czyli taka z jaka przelew zostal zrobiony. 4 dni robocze, nnie wiem komu mam gratulowac. Chyba wysylajacemu i sobie, Boze , udalo sie.........
dybon napisał/a:coś tam w radiu słyszałem i wziąłem się za lekturę starego listu z mojego PKO BP.
No żesz qwa, prawie każda operacja po 1.maja 7,99 lub 9,99
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Kurde, ja też nie pracuję za darmo. A Ty?trumil9 napisał/a:Nic za darmo.
Nie. On powierzył bankowi pieniądze pod pewnymi warunkami. Warunki są takie: oprocentowanie wyższe niż na normalnym rachunku, ale za to bezpłatny jest tylko jeden przelew wychodzący/wypłata w miesiącu. Proste. Bank, dając wyższy procent, musi mieć większą pewność, że będzie mógł tymi pieniędzmi dysponować. A ograniczeń w dostępie do pieniędzy nie ma. W każdej chwili można je wypłacić, tylko że czasem to może kosztować. Jak założysz lokatę to będziesz miał jeszcze wyższe "ograniczenia". Ale nikt Ci jej nie każe zakładać. Zresztą rachunku oszczędnościowego też.trumil9 napisał/a:Jednym slowem bank narzucil Ci jakies ograniczenia w dostepie/dysponowaniu Twoimi wlasnymi pieniedzmi.
opiszon napisał/a:trumil9 napisał/a:
nikt mi nie kaze placic 22% vatu prawie od wszystkiego
to w końcu banki są be, czy system podatkowy w Polsce jest be
zdecyduj się
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
jitt napisał/a:dybon, czemu nie możesz sie wypisać?
plwk napisał/a:To na koncie oszczędnościowym, na Superkoncie przy transakcjach przez internet większość bez opłat.
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
Cytatdebety, kredyty, takie tam, nie stać mnie.
boso
abhaya napisał/a:A propos BZWBK- nie miałem kasy na koncie-zupełnie nic zero, byłem wtedy na Słowacji, ciemno już się robiło (Marzec), kumpel łapał stopa żeby jakoś dotrzeć do Cieszyna, poszedłem na dworzec kolejowy wkładam kartę i wypłacam kasę (nie wiadomo skąd) i wracam pociągiem (kumpel uparł się na stopa i też dotarł), jak to możliwe żebym mógł wypłacić wtedy pieniądze skoro na 100% na koncie miałem 0zł ? tego nie wie nikt.
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
PiotrR napisał/a:(...)Nie. On powierzył bankowi pieniądze pod pewnymi warunkami. Warunki są takie: oprocentowanie wyższe niż na normalnym rachunku, ale za to bezpłatny jest tylko jeden przelew wychodzący/wypłata w miesiącu. Proste. Bank, dając wyższy procent, musi mieć większą pewność, że będzie mógł tymi pieniędzmi dysponować. A ograniczeń w dostępie do pieniędzy nie ma. W każdej chwili można je wypłacić, tylko że czasem to może kosztować. Jak założysz lokatę to będziesz miał jeszcze wyższe "ograniczenia". Ale nikt Ci jej nie każe zakładać. Zresztą rachunku oszczędnościowego też.trumil9 napisał/a:Jednym slowem bank narzucil Ci jakies ograniczenia w dostepie/dysponowaniu Twoimi wlasnymi pieniedzmi.
(...)
pozdr. wojtek
trumil9 napisał/a:proponuje Ci zebys sprobowal pieniazki zabierac ale to bedzie kosztowalo. Cokolwiek nie zrobisz musisz placic. Jedna operacja za darmo w miesiacu to niby co ma byc i o czym ma swiadczyc?
nie muszętrumil9 napisał/a:karmi monopol pieniedzmi klientow, ktorzy musza posiadac konto w banku aby dokonywac platnosci. Nie dosc, ze obraca srodkami ludzi to jeszcze kaze im za wszystko placic.
cenzura, cenzura, cenzura
ThomFoto napisał/a:czytając to co pisza niektórzy mam wrażenie że wyobrażają sobie bank jako instytucje ze skarbcami i górą złota w tychze skarbcach. eh... dobrze jest życ w nieświadomości.
Posiadam "kultowy plecak z biedronki" i nie waham się go używać...