sunshine napisał/a:fela ma tapicerkę z materiału a fiat ze stalii
sunshine napisał/a:Mata Bitumiczna
sunshine napisał/a:fela ma tapicerkę z materiału a fiat ze stali![]()
CC ma na pewno blachotapicerkę - raz w takim wynalazku siedziałem, ale że było mało miejsca, to więcej nie wsiadamKuzyn Mygosi napisał/a:a w nowszych ... jakoś nie zauważyłem - na pewno mówisz o Siena/Palio?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam
Arti
Kfan napisał/a:Jeszcze lepsze są z silnikami 16V (od 1999 wzwyż) ale nie ma nic za darmo - rosną koszty eksploatacji np wymiana paska rozrządu droższa o ok. 1000 PLN.
Kfan napisał/a:Nie rozumiem tylko dlaczego posiadacze tych cud techniki tak dopieprzają się do Renault co ich boli że są ludzie którzy lubią jeździć autami tej marki?
te "v" to z drugiej strony powinny być, bo jedni mogą zacząć zazdrościć a inni nie dowierzaćSzumak napisał/a:Mój 1.2v16 ma wyższą moc i niższe zużycie paliwa od v8, inne koszta są porównywalne.
nx10 , 16/2.4, 30/2, 18-55, SEF-42A
sunshine napisał/a:Poprostu Fiat Palio mi się nie spodobał i tyle - nie musi![]()
Z Fiatów bardzo pozytywne wrażenie wywarło na mnie Punto i Grande Punto (miód malina).
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
A nie możesz wszystkim posiadaczom tej wspaniałej marki podać?Arti napisał/a:sunshine, gdybyś się jednak zdecydował i zanabył coś ze stajni Deawoo, to daj znać. Mam namiar, na dobrą, dość tanią hurtownię z częściami. Wprawdzie z Trójmiasta, ale mi się opłacało ściągać kurierem.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Szumak napisał/a:
No chyba żartujesz, wydaje mi się, że w ASO nawet za całość zapłacisz mniej. W innych warsztatach koszt zamknie się w 300-400zł. Mój 1.2v16 ma wyższą moc i niższe zużycie paliwa od v8, inne koszta są porównywalne.
Nie żartuję, Wymiana paska w megane 1,4 8V eco kosztowała mnie ciut ponad 200 PLN a w Sceniku 2,0 16V 1200 PLN w ASO cena była 1600 PLN - oczywiście mowa o komplecie z rolkami a jedna rolka to 300 PLN.
W tym roku znów mnie czeka wymiana paska...
Jak się poczyta trochę fora dyskusyjne użytkowników renaulta to szybko można się zorientować, że są tam ludzie wierni tej marce w takim znaczeniu, że jeżdżą wybranym modelem samochodu i zmieniają go tylko na nowszego następcę... czyżby masochiści?Nie, wybrany model spełnia ich oczekiwania i widocznie posiada cechy których nie oferuje im nikt inny.
Mój wybór był podyktowany po prostu tym co dostanę za określoną kwotę i jeśli następnym razem korzystniej wypadnie np. VW czy Honda to wybiorę inną markę.
BTW, z użytkowników Pentaksa też się śmieją![]()
Gwiazdor napisał/a:A nie możesz wszystkim posiadaczom tej wspaniałej marki podać?
Pozdrawiam
Arti
FOTO STUDENT
Pozdrawiam
Arti
FOTO STUDENT
Canon: 5D, 5DMk3, L 24-105 f/4, L 24-70 f/2.8; L 85 f/1.2, L 16-35 f/2.8 Mk2, 50 f/1.8, 85 f/1.8, 2 x 580 EXII i oczywiście Samyang 14 f/2.8 ^^.
SunShine Studio's
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
sunshine napisał/a:Kupiłem wreszcie lanosa.
Pozdrawiam
Arti
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
Canon: 5D, 5DMk3, L 24-105 f/4, L 24-70 f/2.8; L 85 f/1.2, L 16-35 f/2.8 Mk2, 50 f/1.8, 85 f/1.8, 2 x 580 EXII i oczywiście Samyang 14 f/2.8 ^^.
SunShine Studio's
Pozdrawiam
Arti