alkos napisał/a:nie mów że bedziesz tego uzywac
alkos napisał/a:Moze B2100 dziala dluzej albo ma wieksza....
mygosia napisał/a:Uuu... nowy ma gorszy aparat
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
mygosia napisał/a:Ale ja gadżeciara paskudna jestem
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
mygosia napisał/a:wyciagam telefonik - i bziuuuu... - mam film
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
diplodok napisał/a:b2700 ma 1300mAh
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
mygosia napisał/a:Teraz mam pytanie:
- mam umowe w Erze - konczy sie za 7 miesiecy.
- telefon w Erze jest
- Czy moge jakos przedluzyc umowe w tej chwili? Np o kolejne 2 lata? I wziac ten telefon wraz z umowa?
alkos napisał/a:Branding Plusa mnie irytuje, ale to zmienie przy najblizszej okazji
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
Ja miałem tak w plusowej Nokii 6300 na prawym guziku.piotrecius napisał/a:Kupiłem Samsunga z oprogramowaniem Plusa i też mnie to nieco irytuje (wszystko byłoby OK gdyby nie to, że dla jednego klawisza Plus przypisał sobie na stałe link do jego stronki). Udało Ci się zmienić oprogramowanie czy się przyzwyczaiłeś i dałeś spokój?
Jarek Dabrowski napisał/a:plusowej Nokii 6300 na prawym guziku
diplodok napisał/a:kupa...
mygosia napisał/a:Dla mnei - aparat idealny - nie martwie sie, ze mi wpadnie do wody, spadnie ze schodow, zachalapie sie blotem. Po prostu telefon dla dieharda
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"