są takie. mam kodaka małego oznaczenie m1033. filmy można nagrywać w różnych jakościach ale format tych plików to *.mov co mnie bardzo nie odpowiada... jakośc. nie wiem nie mam porównania... mogę gdzieś zamieścić sample jak chcesz.DeKa napisał/a:Dobrze by było gdyby podczas kręcenia można było zmienić ogniskową ( nie wiem czy są takie kompakty ).
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
Pentax K2
Jaroslavus napisał/a:Dlaczego nie chcesz kamery?
CLE napisał/a:w cenie kilkuset złotych nie dostaniesz kamery, która kręciłaby lepiej niż aparat.
Pentax K2
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
to jest wg mnie wielka zaleta.Sebastian napisał/a:od razu w mpeg4
A to na ogół dlatego, że mikrofon jest za blisko obiektywu i w czasie zoomowania nagrywałby głównie bzyczenie zooma. Podejrzewam, że w większości kompaktów tak będzie.Sebastian napisał/a:brak dzwieku podczas zoomowania
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
negocjatorek napisał/a:to jest wg mnie wielka zaleta.Sebastian napisał/a:od razu w mpeg4
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
ta kamera w cenie 300zł Powodzenia z takim pomysłemJaroslavus napisał/a:Dlaczego nie chcesz kamery?
lepiej pomyśl coś o modelu A630 albo A620DeKa napisał/a:canonem a570 może ?
Kasetka Super +Pentax K 55mm 1,8 + Kicio II
Pentacon Praktica LTL
Canon A550 (małpka się przydaje)
DeKa napisał/a:PANASONIC LUMIX DMC-LS80 ( ale on chyba nie ma pełnego manuala )
Sebastian napisał/a:jego wady to brak dzwieku podczas zoomowania i niezbyt szeroki kat (tylko 38mm)
SiekaSS napisał/a:lepiej pomyśl coś o modelu A630 albo A620Jaroslavus napisał/a:
dobra zabawka
DeKa napisał/a:SiekaSS napisał/a:
Jaroslavus napisał/a:
lepiej pomyśl coś o modelu A630 albo A620
dobra zabawka
Pentax K2