k100d + kit + DA 35/2.4 AL + SMC Takumar 55/1.8 + Hoya HMC 135/2.8
elbow napisał/a:Tak wygląda na aparacie (niestety jakość taka a nie inna)
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
technik219 napisał/a:elbow napisał/a:Tak wygląda na aparacie (niestety jakość taka a nie inna)
O Matko Rozmaita!
Praktica MTL 5...Samsung GX-1S
dual kit + Pancolar 50/1,8 + Jupiter 200/4 + Jupiter 85/2
doszedł K7 i Samyang 8mm
Michał K napisał/a:jakie przysłony przy max powiększeniu używasz żeby poprawnie naświetlić?
elbow napisał/a:technik219 napisał/a:elbow napisał/a:Tak wygląda na aparacie (niestety jakość taka a nie inna)
O Matko Rozmaita!
Czyli że co :D?
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Po stracie zębów podobno większa swoboda języka.
/Stanisław Jerzy Lec/
K-5/K10D/K1000 | DA 18-55+SIGMA (70-300+10-20) +A 50/2+Soligor
To nie jest "do podobania, to jest do używania" Jak działa tak jak powinno, to rekompensuje inne ewentualne niedostatki. Ja kiedyś cały ślub obskoczyłem lampą podłączoną do latarki za pazuchą (nigdzie nie było baterii R-6, były R-20 - były takie czasy!) Ludziska patrzyli i nie wiedzieli co o tym sądzić. Ale zdjęcia wyszły w cycuśelbow napisał/a:a to dziękuję ;D miło że się podoba ;D
technik219 napisał/a:To nie jest "do podobania, to jest do używania"
technik219 napisał/a:Ja kiedyś cały ślub obskoczyłem lampą podłączoną do latarki za pazuchą (nigdzie nie było baterii R-6, były R-20 - były takie czasy!) Ludziska patrzyli i nie wiedzieli co o tym sądzić. Ale zdjęcia wyszły w cycuś
K10D, K20D, D-BG2, Kit, Tamron 90/2.8 Macro, Tamron 28-75/2.8, Tamron 70-300/4-5.6, DA 12-24/4, Fiszaj Samyang, FGZ 540.
Pentax ME Super, Samsung GX-10, Sigma 17-70, Tamron 70-300, Pentax FA 35, Centon 50, Tamron 90, Metz 48, Tumax 386