<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Po dziwnych objawach tandemu AMD+LR( nie radził sobie z przejściami tonalnymi. Może to poprawili programiści Adobe, nie wiem) dałem sobie spokój z Athlonami.matth napisał/a:Procesor chciałem Athlona x2
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
KA-DWA-ZERO-DE + 10-20 + 28-75 + 29->58->135->180->200/2.8, + 85/1.5 + 85/1.4...zeiss, helios itp. :D
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
gezeb napisał/a:Z moich skromnych doswiadczeń z AMD to klopot nie tylko Adobe , tak samo dziwnie było z Gimpem , RT , przegladarkami obrazków . Tak bylo jakiś rok temu czy się poprawilo , nic mi nie wiadomo - choć jakoś specjalnie też nie szukałem .
D7100 + Σ18-35/1.8 + N50/1.8 + N85/1.8
Poznań, Włocławek - zdjęcia ślubne
Nie pisałem o ACR, tylko LR. Z ACR nie było problemów. Ale to było dawno, za czasów wersji 1.0 LR. Potem już tego nie używałem.mdraht napisał/a:ja też nie spotkałem się z problemami w ACR
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
matth napisał/a:
forestowy, a próbowałeś załadować na raz 100-200?![]()
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Jaki zasilacz ?matth napisał/a:Pudło z zasilaczem 400W
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki