pogromca wątków w depresji

a dokladny temat pracy juz masz, czy go nadasz na koniec, jak juz wszystko napiszesz? bo chodzi o to, zeby praca miala wstep, w ktorym zawarta bedzie pewna teza, nastepnie rozwiniecie, w ktorym zawrzesz argumenty za i/lub przeciw tezie, badz ja rozwiniesz, a potem to juz dajesz zakonczenie, z wnioskami, co do zalozonej we wstepie tezy i calej reszty, tak zeby calosc miala rece i nogi.
na dopyrtke jeszcze wrzucasz spis tresci i bibliografie.
no i wlasnie pojawia sie taka kwestia, ze nie znajac tematu, a jeszcze lepiej tezy, jaka chcesz zalozyc, nie da sie podpowiedziec, od ktorej strony wziac sie za te fotografie dokumentalna.
czy chcesz napisac o ewolucji fotografii dokumentalnej, o tym jak subiektywizm badz obiektywizm wplywaly na powstajace fotografie na przestrzeni lat, a moze dazenie do sub/ob-iektywizmu bylo glownym nurtem fotografii w jakims okresie? a moze chcesz napisac o roznych typach fotografii dokumentalnej, o typach, gdzie najwazniejszy jest obiektywizm i o typach, gdzie subiektywizm tworzy sztuke...
nie wiem jaki aspekt pracy nad ta praca Cie rajcuje, z historii fotografii tez niestety nie jestem orlem, w kazdym razie zasady pisania "pracy" sa niezalezne od dziedziny i trzeba pamietac, zeby nie podchodzic do tego od dupy strony, bo jak sie nie stworzy kregoslupa dla pracy, no to zostanie tylko bladzenie dookola jak smrod po gaciach... :/
tak jak mowi apioo, stworz wstepny plan, jakies wstepne zalozenia i podaj do weryfikacji promotorowi, on juz nie jedna prace widzial, na pewno podpowie, co mozna poprawic, co dodac, a czego ujac.