mygosia napisał/a:czesc objawow sie zgadza.
ale one pojawily sie dopiero jak kolana dostaly w dupe na nartach.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...
opiszon napisał/a:a teraz powiedz to dzieciakowi, który normalnie sobie żyje, łazi, jeździ na rowerze, pływa, ale jak wejdzie do samochodu
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:szkoda, ze wlasnie takiej wiedzy nie ucza na biologii. mniej o Pantolfelku, a wiecej o pantoflach.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:na zajęciach z WF
nie ma mnie w internecie
Z własnego doświadczenia wiem, że tu są spore różnice osobnicze.tatsuo_ki napisał/a:zeby nie stracic rozciagniecia lub jeszcze lepiej poprawic je sobie, trzeba co najmniej dwa razy dziennie sie rozciagnac, rano i wieczorem
Na serio macie taki bezkontuzyjny klub? Wiem, sztuki walki są, ogólnie rzecz biorąc, mniej kontuzyjne od np. koszykówki, ale też się coś czasem skręci. Choć przyznam, że rzeczywiście różne rzeczy zaczynają mnie boleć, jak z jakieś przyczyny przez dłuższy czas nie mogę chodzić na treningi (zwłaszcza plecy - od pracy przy kompie).tatsuo_ki napisał/a:koledzy od sportow juz w liceum z bandazami na kolanach, jakimis opaskami, narzekajacy na jakies bole, kontuzje, a ja i znajomi "z karate"?
Tak, tak, tylko jeśli chodzi o chińskie "ośrodki" kung-fu, to ja się zawsze zastanawiam, ilu na takiego jednego mistrza przypada gości, którzy skończyli jako półinwalidzi w ciągu pierwszych lat treningu.tatsuo_ki napisał/a:80-letni mistrz kung-fu, sprawniejszy niz wiekszosc dzisiejszych europejskich dwudziestolatkow nie jest niczym niezwyklym...
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrR napisał/a:tatsuo_ki napisał/a:
zeby nie stracic rozciagniecia lub jeszcze lepiej poprawic je sobie, trzeba co najmniej dwa razy dziennie sie rozciagnac, rano i wieczorem
Z własnego doświadczenia wiem, że tu są spore różnice osobnicze.
PiotrR napisał/a:Na serio macie taki bezkontuzyjny klub?
PiotrR napisał/a:Choć przyznam, że rzeczywiście różne rzeczy zaczynają mnie boleć, jak z jakieś przyczyny przez dłuższy czas nie mogę chodzić na treningi
PiotrR napisał/a:Tak, tak, tylko jeśli chodzi o chińskie "ośrodki" kung-fu, to ja się zawsze zastanawiam, ilu na takiego jednego mistrza przypada gości, którzy skończyli jako półinwalidzi w ciągu pierwszych lat treningu.
nie ma mnie w internecie
YellowLabel napisał/a:hormony?
YellowLabel napisał/a:Mam jak wiadomo 18 lat i 178cm.
nie ma mnie w internecie
EOS 5D, 30| C35/2 | C50/1.8 | S17-35/2.8-4.0 | T 80-200/2.8 |
K88 + 80/2.8 + 45/3.5
moje pstryki
motaba_virus napisał/a:chociaz to bardziej takie czary mary![]()
motaba_virus napisał/a:akurat te buty a'la eskimos to jeszcze pol biedy (jak masz odpowiednio uksztaltowane i mocne luki podluzne stopy to nie zaszkodza)
YellowLabel napisał/a:jest takie coś jak Arginina zawierająca HGH. Używałbym tego jako wspomagacza wzrostu a budulcem by był wapń i kwas foliowy. Tylko no.. ja to wiem, że HMB czy Kreatyna zbytnio nie zaszkodzą ale nie mam pojęcia jakby było z tym?
nie ma mnie w internecie
K88 + 80/2.8 + 45/3.5
moje pstryki
maser napisał/a:
Hormon wzrostu jeśli chodzi o wzrost podaje się zasadniczo przed zakończeniem wzrostu, potem nie ma już on takiego znaczenia dla przybierania na długość![]()
K88 + 80/2.8 + 45/3.5
moje pstryki
maser napisał/a:Piszę asekurancko, bo w mojej działce nigdy nic nie wiadomo do końca![]()
K88 + 80/2.8 + 45/3.5
moje pstryki