Pentagram napisał/a:nie ma nic do załatwiania
srutututu
powalos napisał/a:A ja pamietam, ze jeszcze za czasów: "pentax.osw.pl" w którymś z czasopism fotograficznych bardzo wychwalano tamto form. Autor napisał o wysokiej kulturze piszących, przyjaznej atmosferze i nie odmawianiu pomocy nikomu, nawet wówczas gdy ktoś nowy pytał o coś co już było wielokrotnie wałkowane. Mam skromną nadzieję, iż będzie się mówiło tak nadal o naszym forum. Koledzy, trochę mniej agresji a więcej zrozumienia dla innych. Proszę i pozdrawiam wszystkich.
Ci, których najtrudniej kochać, najbardziej tego potrzebują.
pozdrawiam,
dzerrry
ech....forestowy napisał/a:Jeśli zmieni się podejście władzy do kwestii porządku na forum to jest szansa na powrót,
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:
forestowy, jest drobna roznica miedzy nawalaniem sie publicznie po mordzie, a offtopem. Nie kazdy chce takie rzeczy czytac.
forestowy napisał/a:
jakiś mod wyczyści ten wątek z prywatnych wycieczek niezgodnych z regulaminem....?
forestowy napisał/a:
zmieni się podejście władzy do kwestii porządku na forum
pozdrawiam,
dzerrry
forestowy napisał/a:latego jestem ciekaw czy
forestowy napisał/a:
jakiś mod wyczyści ten wątek z prywatnych wycieczek niezgodnych z regulaminem....?
mygosia napisał/a:
Robicie z forum obore.
forestowy napisał/a:Więc pretensje najpierw do zarządu a później do ludu.
forestowy napisał/a:Nie oczekujmy że bez presji i bata nad głową, userzy sami zadbają o porzadek i kulture
forestowy napisał/a:Jeśli zmieni się podejście władzy do kwestii porządku na forum to jest szansa na powrót, reszta w rękach userów.
Pentax*ist DS
MZ-3+FA35/2 & FA50/1.7
Canon Pellix QL+Fl 58 1:1.2
gin z tonikiem napisał/a:Aż żałuję, że nie wiem na jakim etapie doszło do wywalenia tamtych postów. Na etapie, kiedy musiałem się wyłączyć (to było już po tym jak Porucznik wypił wirtualnie piwo z kolegą Nikoniarzem),wszystko wydawało się być O.K.
macioh napisał/a:Więc po co (i o co) spieraliście się przez dwie ostatnie strony?
MacRayers napisał/a:Pentagram, jeżeli masz coś do mnie to ponawiam prośbę o priva.
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Samp napisał/a:Już raz to przytaczałem.
pozdrawiam,
dzerrry
MvA napisał/a:knajpie zeby posprzatac troche jak goscie wyjda. jak goscie zrobie burdel taki ze sympatyczni ludzie nie moga ani nie maja ochoty posprzatac, to juz tylko wina gosci.![]()
dzerry napisał/a:Samp, ale to jest tekst o anglozjezycznej liscie. Subskrybowalem ja, ale nie pisalem nigdy.
Korzenie forum to osw oraz lista triger, ktora potem przeszla na yahoo. pentax.org.pl to zbior tych dwoch spolecznosci, ktore mialy oczywiscie czesc wspolna. Pamietam jak dzis opor na liscie przed przejsciem na forum. Jednak po miesiecu bylo juz pozamiatanegin z tonikiem napisał/a:Myślałem, że Pentax-Discuss to jakaś stara nazwa tego forum.
pozdrawiam,
dzerrry