mori0220 napisał/a:Mam bardzo ale to baaaaardzo złe doświadczenie z TP SA i Netią jak widzicie. Gdyby nie to że jestem skazany na net od nich nie założyłbym ich łącza NIGDY ALE TO NIGDYYYYYYY !
K100D + krótki kit + APO 70-300 + Metz 48
Contax 139Q + parę MLek
dybon napisał/a:Po dwóch dniach namierzyłbym jakiś stacjonarny punkt i tam interweniował, jakoś nie wyobrażam sobie funkcjonowania firmy przez PÓŁ ROKU bez internetu.
A jak nie to pewnie mają jakieś centra dowodzenia z kierownictwem, tam bym wlazł.
mori0220 napisał/a:a teraz dzwoń szary człowieku do imbecyli na infolionię.
mori0220 napisał/a:imbecyli
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:tak się składa że moja żona pracuje na infolinii
"Living is easy with eyes closed"
sołtys napisał/a:a mój były współlokator w banku
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K200D DA 18-55 Tamron 70-300 LD DI
mori0220 napisał/a:Zasada wg. mnie jest prosta... jeśli nie jesteś komunikatywny/a, kompetentny/a, jeśli bywasz arogancki/a nie idź do pracy na telefonistę/kę w infolinii.
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
Pentax, zasadniczo.
quasi napisał/a:mori0220, sprawa jest prosta.
Uargumentuj poniesione straty poprzez faktury.
Potem reklamacja, czy też sąd i odzyskasz swoje.