LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Paweł Szkup napisał/a:>Ten czlowiek to....ja....:) Mam i b sobie chwale, cudnie wykonany wczoraj ze Slavia nim
>focilismy kolo Wawelu nad Wisla z DS. A jak ktos nie wie gdzie Kraków jest to jest to taka
>miejscowosc kolo Wieliczki....:)
No pacztie, ziomal no bo ja też Krakus
Jak dobrze pójdzie, to za ok. dwa tygodnie będzie już drugi K105/2.8
[dłuuugie ciach]
dzięki za opinie!!!
--
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł Szkup napisał/a:>mialem wlasnie nawet pisac zes z Kr... a gdzie planujesz kupic?i za ile?
Kupiłem na ebay'u, jak przyjdzie paczka to się pochwalę O cenie wolę nie mówić...
--
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł Szkup napisał/a:> W Niemczech?Napisz za ile.....:)
wolę nie powiem tak: więcej niż średnia cena M100/2.8, ale K105/2.8 to już daaaawno nie widziałem...
kupiłem długo się nie zastanawiąjąc, bo trafiłem na aukcję godzinę przed jej końcem no i mnie poniosło
Paweł Szkup napisał/a:> W Niemczech?Napisz za ile.....:)
wolę nie powiem tak: więcej niż średnia cena M100/2.8, ale K105/2.8 to już daaaawno nie widziałem...
kupiłem długo się nie zastanawiąjąc, bo trafiłem na aukcję godzinę przed jej końcem no i mnie poniosło
Paweł Szkup napisał/a:Muszę się pochwalić, godzinę temu odebrałem z poczty mojego K105/2.8. Jeeeeejku, ale to ładne szkiełko!!!!
Paweł Szkup napisał/a:Nooo, to jest to, ale nie mów tego mojej żonie
pi.wa
K5II/K5//MZS/ + zabawki
www.zelaznastudio.pl
asklop napisał/a:
opisz wrażenia z uzytkowania tego super szkiełka
narka