pozdrawiam,
dzerrry
została mi już tylko koszulka pentaxa
https://www.facebook.com/andrzejczas?ref=hl
Generalnie tez najlepiej golilo mi sie machami... ale tylko 2-3 razy od wyjecia z opakowania. Potem, takim mach nie rozni sie dla mnie niczym od jednarozowki za 2 zl. Dlatego przestalem je kupowac - sakramencko drogie sa te nozyki jak na dwa uzyciaandy68 napisał/a:póżniej zmieniłem na mach 3
pozdrawiam,
dzerrry
[size=10]Posiadam Super-Kasię + Kit. Próbuję posiąść ją w całości ale jeszcze mi się opiera. Ponadto: SMC DA 50-200, SMC PENTAX-M 1,7/50 ; Revuenon 1,7/55 ; Helios 44-5 MC 2/58. Takumar Bayonet 135mm/2,5 ./[size]
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
mygosia, ja nie wiem czy to tak sie nazywa Kiedys to uslyszalem i mi sie spodobalo Chodzi o scene z Home Alone, gdy Kevin sie goli i potem spryskuje woda po goleniu. Wy kobiety, nawet nie jestescie w stanie sobie tego wyobrazicmygosia napisał/a:Co to jest Efekt Kevina?
pozdrawiam,
dzerrry
pozdrawiam,
dzerrry
No wlasnie takich ostatnio uzywalem. Jako jednorazowek w doslownym znaczeniu, to moze i moglbym ich uzywac.czaras6 napisał/a:willkinson comfort x-3
pozdrawiam,
dzerrry
To może zamiast wody po goleniu wypróbuj jakiś balsamik? Czy czułbyś się zbyt metroseksualny?dzerry napisał/a:gdy Kevin sie goli i potem spryskuje woda po goleniu.
Wito76 napisał/a:Ja używałem Brauna z siateczką. Podobnie jak andy68, mogę ci potwierdzić, że tylko żyletką/maszynką ogolisz się tak, że będziesz miał buzię jak pupa niemowlaka.
PiotrR napisał/a:A w ogóle to najbardziej lubię przycinać zarost trymerem na taki "kilkudniowy",
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
sung + M50/1.7
Ja juz jestem metroseksualny. Od lat balsam Nivea. Ja mam efekt Kevina bez zadnej wodyPiotrR napisał/a:To może zamiast wody po goleniu wypróbuj jakiś balsamik?
No wlasnie mam to samo. Skoro i tak nie moge sie dogolic maszynka, to po co sie meczyc.Raven napisał/a:Dyskutowałbym, naprawdę rzadko mi się uda tak ogolić, nawet jak jest gładziutko, to i tak wygląda jakby nie było.
pozdrawiam,
dzerrry
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
K 1 II, KP i od 8 do 300
ME-S, ME-F, Mz-5n, Z-1p