plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Raz na pięć stron można wybaczyć pisanie na temat.

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Ej, no nie robcie wiochy. Szur do tematu o inflacji :-P

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
dzerry, trza by ten wątek zamknąć i ustawić przekierowanie automatyczne do wątku o Inflacji

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
Oj spadajcie :-P Wpisałem w szukajce "Ciechan" i tu mnie skierowało, a nie do inflacji :-P

kefa  Dołączył: 13 Mar 2008
matth napisał/a:
Oj spadajcie :-P Wpisałem w szukajce "Ciechan" i tu mnie skierowało, a nie do inflacji :-P
forum serwuje już nie tylko usługi w zakresie uzaleznienia od pentaxa ale i od alko :-)

Łeee to ja nie jestem ani od jednego ani od drugiego uzależniony :-) A Ciechan się skończył. Drugiego mi się nie chce :-P

anduril  Dołączył: 31 Lip 2007
A wskaźniki inflacji to TUTAJ pokazują. I to z wykresami!

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
answer13, wątki Ci się poplątały. Już dzerry prosił, żeby nie robić wiochy i dyskusję kontynuować we właściwym miejscu, znaczy w wątku o inflacji :-P

YellowLabel, dorośniesz ;-)

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Jakiś archeolog odkopał ten podejrzany wątek i nagle na potęgę pojawiają się wpisy z odkryciami, które zostały poczynione już wielokrotnie na tym forum, tyle, że "tam gdzie trzeba" (znaczy w wątku o inflacji). Czekam kiedy ktoś się podzieli informacją, że fajne piwo to Żywe, albo że niepasteryzowane Noteckie to niezgorszy trunek :-P

[ Dodano: 2009-05-13, 15:21 ]
I w ogóle mógłby ktoś kolorowy przenieść te offtopy we właściwe miejsce, bo się śmietnik robi na forum :evil:

renko  Dołączył: 25 Maj 2008
Już wymyśliłem.
Tu po prostu trzeba wygenerować sporą dawkę offtopiku. Bo w wątku o inflacji jest zdecydowanie na temat. W sensie, że teraz już się temat nie zmienia :)
opiszon, wykonać! :mrgreen:

renko napisał/a:
opiszon, wykonać! :mrgreen:

nie potrafię tak na rozkaz

opiszon, grzecznie proszę? :-D

i widzisz, jaki ładny 4 postowy OT się zrobił

może ktoś pociągnie ;-)

Więc tak to działa. A ja się zastanawiałem jakim cudem tyle postów natrzaskałeś :-P

ale aż głupio, żebyśmy sami tak na zmianę pisali

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
OT:

Kiedyś to offtopici były fajne. A teraz takie pitolenie - o niczym, nieśmieszne i nierozrywkowe. Tworzenie OTa na siłę jest już lekko żałosne. Dziękuję za uwagę, wylałam swoje żale nad słabnącym poziomem forum.

EOT.

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Dobra, w tym watku i tak jest niewiele wartosciowej informacji. Poniewaz tych dwoch tematow raczej nie da sie sensownie polaczyc, zamykam go. Moze co lepsze recenzje przenosze do tematu o inflacji. Widocznie nie da sie inaczej, wiec rowniez zamieniam tytul tematu o inflacji na bardziej jednoznaczny. Dalsze dyskusje o piwie prosze prowadzic tutaj: http://pentax.org.pl/viewtopic.php?p=482099

[ Dodano: 2009-05-13, 16:35 ]
Posprzatane. Prosze kontynuowac dyskusje w temacie o nowej nazwie: Piwo - recenzje, odkrycia, dyskusje

Skocz do: