Markus  Dołączył: 21 Mar 2007
  Gdzie najlepiej kupić ładowarkę BC-700 lub BC-900?
Proszę o adresy sprawdzonych sklepów internetowych tzn. sprzedających towar z fakt./paragonem ,fabrycznie nowy i z gwarancją...

user  Dołączył: 27 Mar 2008
https://www.hurt.com.pl/
taniej nie bedziesz mial raczej..

edit:
oj widze ze nie maja bc x00 kiedys wiem ze mieli:)

dybon  Dołączył: 05 Gru 2007
Ja kupiłem BC-900 tu
doszła i działa, mam paragon.

Wcześniej kupiłem bc-700, też na allegro, ale nie pamiętam sprzedawcy (mogę poszperać), zwrócili kasę po padzie ładowarki.

Perszeron  Dołączył: 21 Gru 2008
Ale posucha z tymi ładowarkami :evil: . Na alledrogo tylko po 150 zł. Ja też prosic o namiary na jakieś tanie źródło BC-900.

TTomek  Dołączył: 02 Mar 2008
A gdzie można kupić bc-700? Bo ostatnio też szukałem ale ciężko znaleźć.

Markus  Dołączył: 21 Mar 2007
Już kupiłem na allegro :-)Taniej niż 150 zł raczej nigdzie nie ma...

Jest też droższa alternatywa MH-C9000 za ok.200 zł.

Uznałem że nie warto dawać tyle pieniędzy na ładowarkę...

slavkoz1  Dołączył: 30 Mar 2008
Ja kupiłem BC-900 na Alledrogo za 119+10 PLN w połowie listopada u użytkownika przemo12343, z fakturą i gwarancją, miał je w ciągłej sprzedaży. Teraz tam nie widzę, ale miał sprzedanych kilkaset sztuk. Może warto napisać zapytanie?

slavkoz1 napisał/a:
Ja kupiłem BC-900 na Alledrogo za 119+10 PLN w połowie listopada u użytkownika przemo12343, z fakturą i gwarancją, miał je w ciągłej sprzedaży. Teraz tam nie widzę, ale miał sprzedanych kilkaset sztuk. Może warto napisać zapytanie?

Czyli tam gdzie ja, tylko że wysłałem mu +13 zł, wysłał kurierem, miał błąd w opisie kosztów przesyłki. Ale ładowarka OK, bardzo dobry pomysł z zasilaczem w kolorze ładowarki (niebiesko-szary(kremowy)). BC-700 spaliłem dlatego że miała zasilacz w czarnym kolorze, przez przypadek podpiąłem bardzo podobny tylko że 12V zamiast 3V i ładowarka wyzionęła ducha, reklamując otrzymałem zwrot kasy za ładowarkę.

slavkoz1  Dołączył: 30 Mar 2008
dybon napisał/a:
reklamując otrzymałem zwrot kasy za ładowarkę

farciarz :lol:

slavkoz1 napisał/a:
dybon napisał/a:
reklamując otrzymałem zwrot kasy za ładowarkę

farciarz :lol:

Podstawa nie wyrzucać paragonów, faktur. A potem albo uznają albo nie.
Miałem odpuścić, ale kolega z forum mnie przekonał tu, zawsze warto próbować :-D . Mniej więcej co ~3miesiące mam nowe buty z ccc. Mankament taki że trzeba czekać na rozpatrzenie reklamacji. Sprzęt agd marki tesco też dość często pada :mrgreen: .

manfred  Dołączył: 31 Sty 2009
mam pytanie. Ile czekaliście na bc-700 zamówioną z hurt.com.pl? W czwartek przelałem pieniądze i do dziś ładowarki nie ma. Wybrałem kuriera i zaczynam się martwić.

apioo  Dołączył: 07 Paź 2008
manfred, może kurier musiał naładować swoje enellopy....,spoko poczekaj parę dni, albo po prostu zadzwoń czy już wysłali:)

fotonyf  Dołączył: 24 Kwi 2006
Kilka razy kupowałem w hurt.com.pl, zawsze czekałem parę ładnych dni, ale zawsze dochodziło.

pawel1967 Dołączył: 03 Maj 2006
Dobra ta ładowarka wreszcie mogę wyselekcjonować słabszy akumlator . Jak naładowałem Duracelki 2650 nowe to skończył ładowanie na 3500 . Nawet DS jest zadowolony i nie pokazuje braku energii . Patrzyłem na DC-900 ale po co mi szybkie ładowanie . Polecam rękami i nogami 700tkę tańsza i skuteczna . Na allegro kupiłem za 116 plus przesyłka . Opłacało się . Mam z dziesięć ładowarek ale tylko ta naprawdę skuteczna

konrad white  Dołączył: 08 Maj 2009
fotonyf napisał/a:
Kilka razy kupowałem w hurt.com.pl, zawsze czekałem parę ładnych dni, ale zawsze dochodziło.

Nie polecam hurt.com.pl na Alledrogo jako qbok. Mają aktualnie problem z bc-700, bo czekają na jakiś numer pozwolenia i trzeba czekać niewiadomo ile na zakupiony towar (mimo to towar sprzedają jako dostępny). O dziwo, nawet nie raczyli mnie powiadomić, że są takie problemy, a zależało mi na szybkiej realizacji zamówienia. Zażądałem zwrotu kasy i nie zamierzam mieć z nimi do czynienia.
Polecam sklep Digital-Warszawa - pełny profesjonalizm w kontakcie z klientem i świetny asortyment.

wojtek_c  Dołączył: 28 Lut 2008
Chyba nie tylko oni mają problem - kupiłem ostatnio na alledrogo BC-700 w innym sklepie i przez dwa tydnie nie mieli na stanie. W ramach rehabilitacji przysłali mi BC-900 w tej samej cenie, więc nie marudzę ;-)

SiekaSS  Dołączył: 11 Maj 2008
wojtek_c napisał/a:
W ramach rehabilitacji przysłali mi BC-900 w tej samej cenie, więc nie marudzę ;-)
ohh to nie masz nawet prawa marudzić !!! :evil:

teta  Dołączył: 28 Kwi 2006
Jakby to kogoś interesowało, to dzisiaj na giełdzie w w Warszawie BC-700 chodziło po 115 pln. Myślę, że w przyszlą niedzielę tez tak będzie, bo w worku było jeszcze kilka. Gdyby to w dalszym ciągu kogoś interesowało, to śpieszę donieść, że to cudo można dostać tam przy schodach, tam gdzie zwykle kupujemy filmy.

wojtek_c  Dołączył: 28 Lut 2008
SiekaSS napisał/a:
wojtek_c napisał/a:
W ramach rehabilitacji przysłali mi BC-900 w tej samej cenie, więc nie marudzę ;-)

Dla mnie bez różnicy - różnią się tylko maksymalnym prądem ładowania, którego i tak nie używam. Ale owszem, myślę, że to porządne podejście firmy do klienta.

konrad white  Dołączył: 08 Maj 2009

wojtek_c napisał/a:
SiekaSS napisał/a:
wojtek_c napisał/a:

Dla mnie bez różnicy - różnią się tylko maksymalnym prądem ładowania, którego i tak nie używam. Ale owszem, myślę, że to porządne podejście firmy do klienta.

hurt.com.pl nawet nie raczył mnie powiadomić, że nie jest dostępna i wciskali mi bc-900 za dopłatą. Pierwszy negatyw będzie dla nich

Skocz do: