I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam
Artur
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
Ale to nie ten dział chybaopiszon napisał/a:1sze może stanowić zaczątek wątku o front-bokehu
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Jak znajde chwile czasu i nie zapomne, to jak najbardziej. Chociaz z piosenek to niewiele da sie wybrac, bo pomysl z mikrofonem na krzesle byl troche bez sensu - co chwile ktos je przesuwal...Iza napisał/a:dzerry, będą jeszcze jakieś nagrania?![]()
pozdrawiam,
dzerrry
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
plwk napisał/a:ostatnie lepiej pasuje do działu muzealnego
Pozdrawiam
Artur
poza tym jak można obrabiać software'owo zdjęcia to dlaczego nie można muzyki?bEEf napisał/a:dzerry, nieważne, nie wysyłamy do BBC
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Mozna, moznafotonyf napisał/a:dlaczego nie można muzyki?
pozdrawiam,
dzerrry
Dla mnie obie rzeczy są tak samo trudne...dzerry napisał/a:Ale zdecydowanie latwiej obrabiac zdjecia.
fotonyf
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
jungli napisał/a:w koncu ktos ta flache wyp[il nie? dla przypomnienia krakusik:)
Pozdrawiam
Artur
kolorki, hmmm, jakby nie do końca fajne. o ile końcówka serii jest całkiem fajna (jak dla mnie) to pierwsze zdjęcia nie podniecają....bEEf napisał/a:Acha - jak kolorki się widzą szanownemu koleżeństwu? Odwracałem na piechotę gimp-em.
fotonyf