ketchup napisał/a:Klisza ORWO NP22 typ 120
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
ketchup napisał/a:Klisza ORWO NP22 typ 120.
Widać po środku półeczki :)
Obrazek
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
alkos napisał/a:Czy nie sa przypadkiem z 1973?
technik219 napisał/a:
Ale śmietnik
Zenza Bronica S + NIKKOR-P 75/2.8
A Super + SMC-M 50/2, SMC-M 28/2.8, SMC-M 135/3,5, HELIOS 58/2
Canonet QL-17 G-III
Lubitel 166B@pinhole :)
j+ napisał/a:A może ktoś by polecił jakiś czas do d-76@20st.? Mam tego jeszcze trochę i nie zanosi się na kupno czegoś nowego. Film Orwo 120, ten zielony (nie mam ich teraz przy sobie, więc mam nadzieję, że to wystarczy jako opis).
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
the only good pixel is a dead pixel
Pentax ME | Pentax ME Super | Yashica Lynx 5000 | Yashica GSN | minolta hi-matic 7s | minolta 800si | minolta XG-1n | Yashica D | Epson V700 | Magnifax 3a | k-x
Non sunt multiplicanda entia sine necessitate
Zenza Bronica S + NIKKOR-P 75/2.8
A Super + SMC-M 50/2, SMC-M 28/2.8, SMC-M 135/3,5, HELIOS 58/2
Canonet QL-17 G-III
Lubitel 166B@pinhole :)
To niemozliwe. Kurde, ze tez u mnie jest zawsze, ale to zawsze na odwrot. Jak mam dwie klatki obok siebie, niemal identyczne, to ta, ktora wybieram do powiekszanie zawsze bedzie miala ryse, syfa, paproch, albo jeszcze co innego.ryve napisał/a:nota bene chyba też najbardziej udany kadr na całej rolce
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:To niemozliwe. Kurde, ze tez u mnie jest zawsze, ale to zawsze na odwrot. Jak mam dwie klatki obok siebie, niemal identyczne, to ta, ktora wybieram do powiekszanie zawsze bedzie miala ryse, syfa, paproch, albo jeszcze co innego.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
technik219 napisał/a:A bywało i tak, że film, na którym mi najbardziej zależało - "nie wychodził".
Tez to zauwazylem. 8 na 10 odbitek, ktore wybralem do wystawy w Sandomierzu byly na skrajach paskow.alkos napisał/a:U mnie wszystkie (!!!) klatki, z ktorych robie odbitki sa na koncach 6cio klatkowych paskow akurat tak
pozdrawiam,
dzerrry
pozdrawiam,
dzerrry