Tylko czy to usprawiedliwia bezsensowne stawianie fotoradów? FotoPepe napisał dokładnie to co ja chciałem - jesli ktoś twierdzi, że dobre drogi nie przyczyniają się do poprawy bezpieczeństwa to moim zdaniem jest w gruuuuubym błedzie.Desmond napisał/a:Co do dyskusji, FotoPepe zapodałeś kilotonę rozwiązań które z pewnością zmniejszyły by liczbę wypadków ... ale po pierwsze: nie ma pieniędzy. Po drugie: jak są pieniądze, to ktos kładzie na nich łapę. Po trzecie: tempo budowy czy robienia czegokolwiek w Polsce jest porażające.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Lubię jasne sytuacje, i ... jasne szkiełka
FotoPepe napisał/a:Już nie wspomnę jak puszczam na skrzyżowaniu inny samochód - to ci z tyłu zrywają klaksony.
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
FotoPepe napisał/a:Już nie wspomnę jak puszczam na skrzyżowaniu inny samochód - to ci z tyłu zrywają klaksony.
K200D, DA 18-55 II, DA 40/2.8 Limited, FAJ 75-300, Soligor 30DA
kopajt napisał/a:Na zmniejszenie ilości wypadków jest prosta rada...
Montowanie szpikulca do lodu zamiast poduszki powietrznej u kierowcy... od razu by się wyłączył syndrom wciskania na max pedału gazu... o włączeniu myślenia za kółkiem nie mówię...
K100D + krótki kit + APO 70-300 + Metz 48
Contax 139Q + parę MLek
kopajt napisał/a:anduril, to nie był żart...
A z podporządkowanej nikt by nie trafił, bo też ma szpikulec w kierownicy i jedzie ostrożnie...
K100D + krótki kit + APO 70-300 + Metz 48
Contax 139Q + parę MLek
Lubię jasne sytuacje, i ... jasne szkiełka
A ja przed dzikiem, dwoma sarenkami i lisem. No nie równocześnie.mygosia napisał/a:Wiesz jak ostatnio przed jeżem hamowalam?
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
"Living is easy with eyes closed"