Markus  Dołączył: 21 Mar 2007
  Co mogę dostać za napisanie ponad 1000 postów na forum ?
Tu http://audio.com.pl/regulamin.php dają płytę audio
Na naszym forum powinien być nowy/stary obiektyw albo przynajmniej smyczka albo dekielek :-)

ubeuszek  Dołączył: 03 Cze 2008
W przypadku naszego forum to powinno być z 10 000...

Kuzyn Mygosi  Dołączył: 08 Wrz 2008
Może BANA za post f..ng ;)

gebi  Dołączył: 05 Maj 2006
Markus, możesz rozpocząć wspaniałą tradycję i fundować prezent każdemu kto przekroczy te 1000 postów na forum :lol:
Bo niby skąd miałyby się brać te prezenty? :-/ Może namówisz Samyanga aby został oficjalnym sponsorem forum, ta jego sławna już 85-tka byłaby na pewno miłym podarunkiem :->

Ps. Ooo, już zostało mi całkiem niedużo postów do tysiąca.

rozio  Dołączyła: 28 Lip 2006
Cytat
Co mogę dostać za napisanie ponad 1000 postów na forum ?

rachunek za "utrzymanie" serwera ;-) :lol:

gebi  Dołączył: 05 Maj 2006
Albo certyfikat mówiący o ilości napisanych postów z dedykacją dla pracodawcy :mrgreen:

Oj chłopaki zazdrościcie bo żaden z Was tylu nie napisał :-)
i nie chcecie nic dać :-( ((.

Pentax/Apollo/Samsung powinny coś dawać :-) choćby jakiś rabat na zakup sprzętu...

[ Dodano: 2009-06-10, 12:06 ]
gebi napisał/a:
Albo certyfikat mówiący o ilości napisanych postów z dedykacją dla pracodawcy :mrgreen:

Sam jestem swoim pracodawcą :-)

Ganz  Dołączył: 30 Kwi 2007
Cytat
Za pierwszych 10 - unikalnych - postów (zgodnych z ogólnym regulaminem forum) Użytkownik otrzyma gratis wybraną przez siebie płytę spośród "Płyt z najwyższej półki".

cyt z Regulaminu
Cytat

1.Każdy nowo zarejestrowany użytkownik ma obowiązek zapoznania się z regulaminem oraz z zasadami funkcjonowania forum.

2. Głównym tematem forum jest muzyka oraz sprzęt służący wiernej reprodukcji dźwięku w systemach stereofonicznych oraz dźwięku i obrazu w kinie domowym.

3. Przed założeniem nowego wątku lub wysłaniem nowego postu, należy sprawdzić, czy takiego lub podobnego już nie ma (korzystając z opcji "Szukaj", bądź poprzez prześledzenie wcześniejszych wątków). Powtarzające się wątki i posty będą usuwane.

4. Należy pamiętać o poprawnym i konkretnym nazywaniu wątków oraz umieszczaniu ich w odpowiednich działach aby zachować porządek i ułatwić wyszukiwanie wątków nowym użytkownikom.

5. Posty nie na temat oraz te, które nie wnoszą nic do dyskusji, będą usuwane.

nieśmiało proponuję ctrl+c i ctrl+v do naszego regulaminu, może z drobną zmianą jedynie w pkt 2 :evilsmile:

czaras6
[Usunięty]
w mordę za spam :P

Desmond  Dołączył: 07 Paź 2008
ubeuszek napisał/a:
W przypadku naszego forum to powinno być z 10 000...
Większa szansa że padnie baza forum, niż że parę osób dobije do tej liczby

dickkett  Dołączył: 18 Wrz 2006
Ganz,
Cytat
3. Zanim założysz nowy temat sprawdź, czy podobny już był poruszany. Nie powielaj tematów.

4. Zakładając nowy temat nadaj mu zrozumiały tytuł, nazwy produktów podawaj prawidłowo, w jasny sposób określ problem. Pamiętaj, że źle podany tytuł może uniemożliwić lub utrudnić jego późniejsze odszukanie.

10. Wiadomości nie odpowiadające regulaminowi zostaną skasowane.

Z regulaminu forum pentax@pl ;-)

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
rozio napisał/a:
rachunek za "utrzymanie" serwera

czaras6 napisał/a:
w mordę za spam

Oba rozwiązania są świetne, proponuję je połączyć. ;-)

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
Pentagram napisał/a:
Oba rozwiązania są świetne, proponuję je połączyć. ;-)

dostaniesz 2 razy w mordę i 2 rachunki :?: :-P

cholera, a ja 5 rachunków, i 5 razy w papę

ale alkos on to dopiero będzie z fioletową gębą chodził :-P

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Hm, pierwszemu "tysięcznikowi" (to Michu chyba był) pół forum gratulowało. A teraz proponują tylko, że dadzą w mordę i ewentualnie jeszcze rachunek. Tak to już jest. Pionierzy mają lepiej.

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
Nagroda się troszeczkę zdewaluowała. ;-)

Ganz  Dołączył: 30 Kwi 2007
dickkett, głównie mi chodzi o pkt 5 ;-)
PiotrR, ale Micha się przyjemnie czyta (IMO)
i w ten oto sposób mamy kolejny wątek o spamie :->

Desmond  Dołączył: 07 Paź 2008
Dobrze zrozumiałem: rachunek za serwer, raz w papę, rachunek za danie w papę, drugi raz danie w papę (na przestrogę?). To jeszcze znów rachunek za danie w papę - 2 razy w papę i 3 rachunki ...

Ja się zastanawiam jak wyjdą na tym kulczyk86 i majpitek ...

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
Desmond napisał/a:
Ja się zastanawiam jak wyjdą na tym kulczyk86 i majpitek ...

na kulczyku... pewnie rachunki wrażenia nie zrobią, co innego tyle strzałów w papę ;-)

Wy tu tylko bijecie :-) a ja już z 2 płytki dostałem na forum audio.

Chyba wiadomo gdzie opłaca się pisać :-)

dybon  Dołączył: 05 Gru 2007
Markus napisał/a:
Wy tu tylko bijecie :-) a ja już z 2 płytki dostałem na forum audio.

Chyba wiadomo gdzie opłaca się pisać :-)

Wpisz w googl firmy+państwo. Zbieraj adresy e-mail.
Stwórz szablon w języku danego kraju + angielski, że zbierasz gadżety i że bardzo lubisz tę firmę i jej produkty. W sumie nie potrzebnie, przecież możesz dodawać nowe adresy w polu do w mejlu, i wysyłaj, wysyłaj. Jest szansa że nawet więcej jak 10% firm coś ci wyśle.
Robiłem tak gdy miałem 10 lat, za pomocą poczty tradycyjnej, ale nie było wtedy internetu, i musiałem znaczki i koperty kupować, do tego wszystko pisać odręcznie, więc wyobraź sobie jak ciężko było zdobyć adresy.

Życzę powodzenia.

Skocz do: