K-50 / K-70
Stare stałki,kilka zomów,fiszka,lampa.
Moja galeria na 500px :
http://500px.com/oxygenum
36. WWW
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
CytatCo mogę dostać za napisanie ponad 1000 postów na forum ?
ozdrowienia
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
gebi napisał/a:Albo certyfikat mówiący o ilości napisanych postów z dedykacją dla pracodawcy
K-50 / K-70
Moja galeria na 500px :
CytatZa pierwszych 10 - unikalnych - postów (zgodnych z ogólnym regulaminem forum) Użytkownik otrzyma gratis wybraną przez siebie płytę spośród "Płyt z najwyższej półki".
Cytat
1.Każdy nowo zarejestrowany użytkownik ma obowiązek zapoznania się z regulaminem oraz z zasadami funkcjonowania forum.
2. Głównym tematem forum jest muzyka oraz sprzęt służący wiernej reprodukcji dźwięku w systemach stereofonicznych oraz dźwięku i obrazu w kinie domowym.
3. Przed założeniem nowego wątku lub wysłaniem nowego postu, należy sprawdzić, czy takiego lub podobnego już nie ma (korzystając z opcji "Szukaj", bądź poprzez prześledzenie wcześniejszych wątków). Powtarzające się wątki i posty będą usuwane.
4. Należy pamiętać o poprawnym i konkretnym nazywaniu wątków oraz umieszczaniu ich w odpowiednich działach aby zachować porządek i ułatwić wyszukiwanie wątków nowym użytkownikom.
5. Posty nie na temat oraz te, które nie wnoszą nic do dyskusji, będą usuwane.
MES,K100D
Większa szansa że padnie baza forum, niż że parę osób dobije do tej liczbyubeuszek napisał/a:W przypadku naszego forum to powinno być z 10 000...
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
Cytat3. Zanim założysz nowy temat sprawdź, czy podobny już był poruszany. Nie powielaj tematów.
4. Zakładając nowy temat nadaj mu zrozumiały tytuł, nazwy produktów podawaj prawidłowo, w jasny sposób określ problem. Pamiętaj, że źle podany tytuł może uniemożliwić lub utrudnić jego późniejsze odszukanie.
10. Wiadomości nie odpowiadające regulaminowi zostaną skasowane.
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
rozio napisał/a:rachunek za "utrzymanie" serwera
czaras6 napisał/a:w mordę za spam
Pentagram napisał/a:Oba rozwiązania są świetne, proponuję je połączyć.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
MES,K100D
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
Desmond napisał/a:Ja się zastanawiam jak wyjdą na tym kulczyk86 i majpitek ...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K-50 / K-70
Moja galeria na 500px :
Markus napisał/a:Wy tu tylko bijecie a ja już z 2 płytki dostałem na forum audio.
Chyba wiadomo gdzie opłaca się pisać
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki