Nic nie myle. Nie pisalem o plytach w samochodzie. W momencie, gdy na komputerze znajda jakis slad udostepniania przez p2p, cala twoja kolekcja "dozwolonego uzytku" zamienia sie kolekcje "nielegalnie udostepniana", co dla polskich sadow jest rownoznaczne z handlowaniem piratami na stadionie. andrusz, nie sieje paniki i nie panikuje, bo sam codziennie naruszam prawo autorskie, ale w zyciu rozne rzeczy sie zdarzaja i gwarantuje, ze gdyby jutro rano zadzwonila Ci do drzwi policja z nakazem, to stracilbys duza czesc pewnosci siebie.andrusz napisał/a:Ty nawet mylisz udostępnianie z dozwolonym użytkiem.
Poczytaj sobie raporty Amnesty International i Human Rights Watch za rok 2008 pod katem praworzadnosci policji w tzw. krajach o rozwinietej demokracji.andrusz napisał/a:Chciałem tylko zauważyć, że mamy rok 2009, a nie lata 80-te,
pozdrawiam,
dzerrry
tatsuo_ki napisał/a:po prostu staram sie uswiadomic niektorym, np. tobie, ze chocbys mial najswietsza z najswietszych racji, to zdazaja sie sytuacje, gdy i niewinny idzie do wiezienia
...i znajmość swoich praw (o tym cały czas zapominasz)tatsuo_ki napisał/a:pokora, moj drogi , pokora...
dzerry napisał/a:Nic nie myle.andrusz napisał/a:Ty nawet mylisz udostępnianie z dozwolonym użytkiem.
dzerry napisał/a:W momencie, gdy na komputerze znajda jakis slad udostepniania przez p2p
dzerry napisał/a:Poczytaj sobie raporty Amnesty International i Human Rights Watch za rok 2008 pod katem praworzadnosci policji w tzw. krajach o rozwinietej demokracji.
dzerry napisał/a:Problem z prawami autorskimi jest o wiele powazniejszym problemem niz mogloby sie wydwac.
Cytat*Pirat - osoba, która napada w celu rabunkowym używając statku lub łodzi. Piraci atakują zwykle inne statki, ale mogą również napadać cele nabrzeżne.
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
nie ma mnie w internecie
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
nie ma mnie w internecie
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:http://www.chip.pl/chip/news/wydarzenia/prawo-i-polityka/2009/05/francja-zaostrza-polityke-wobec-niesfornych-internautow
gezeb napisał/a:Francuski “Trybunał Konstytucyjny” uznał ustawę za niezgodną z ustawą zasadniczą http://prawo.vagla.pl/node/8493 .
Cytat...sąd nie dopatrzył się naruszenia przepisów prawa karnego i umorzył(?) postępowanie przeciwko mężczyźnie, który "ściągnął z sieci ponad 3322 chronione prawem filmy". Hiszpańskojęzyczne źródła twierdzą, że mężczyzna został uniewinniony.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
CytatRosja
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Gwiazdor napisał/a:Polski nie wymieniają
nie ma mnie w internecie
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
K10D | Z-1p | ME super | Nikon F100 | Yashica Mat-124g | Canon G5 | DA 70 f2.4 | DA 16-45 f4 | SMC-M 200 f4 | SMC-K 50 f1.2 | 360FGZ | D-BG2 | MOJE ZDJĘCIA
pozdrawiam,
dzerrry
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:Kurde. I jak tu nie być piratem? Jestem legalistą to uczciwie chciałem kupić kilka płyt.
matb napisał/a:A z Internetu, myk, myk, w kwadrans mam i to za darmo.